Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Уф додека ја гледав касетата со Мајкл, ми беше многу тешко :(

We are free !

aj гледам спојлери никој не става оа ќе го опнам и ја црно на бело овде/
срцепарајучи стварно.. :( ме убија бедови на крајот со касетата...

Во теков на серијава сум видел неверојатно враќања од оној свет, ама против детонација и тумор и најлудиот сценарист е немоќен и тука дефинитивно е крајот на Скофилд.
Серијава беше најдобра што сум ја гледал од нејзин вид и не верувам дека нешто појако ќе видам некогаш. Вака жал не ми било за било што што идело на ТВ. :\

пс. сцената во затворот кога Гречен ја натисна Сара за ѕид беше!!!! уфффф пареа од уши ми искачаше!!! :):)

Rest In Peace Prison Break........You too Michael :(

Edna od najdobrite raboti so mi se ima sluceno vo vrska so TV......

у пм... никогаш нема да ја заборавам серијава!!!

Еве ви добар превод ТУКА

Нек си јебе матер,ги истрошив сите зборови во претходни коментари.СЕ Е КАЖАНО.

Тоа е,заврши.........Едино нешто е сега да си ја соберам целата колекција онака цакум пакум и да си го терам летово на ново да си ги гледам од прва сезона.Уште тоа остана. Иначе не планирам да пишувам некоја си рецензија како фан на Призн брејк,што и да напишам веќе ќе се повторува,доволно бевме исцрпни сите во постовите на темава.Само едно ќе порачам,тие што не ја гледале гарантирам дека ќе си караат мамата зашто не почнале до сега,а и не е касно никогаш за вакво ремек дело :smir::smir::smir:

Еј ми требаат информации за болесна што ја има Мајкл (оваа за генијалноста), овој психологот што го лечел во Прва сезона. Однапред фала.

Знам дека многумина нема да се согласат со мене , ама "Final Break" не беше ништо посебно .
Исто како да гледав епизода пред финалната (последната) . Мислев дека ќе има , некои поинтересни работи , и на крај не ми беше дека Сара ќе заврши во затвор . Уште па Мајкл дека повторно ќе ја надмудри полицијата ...
Ќе кажам пак , серијава требаше да заврши со прва , најмногу со втората сезона :toe:
П.С И зашто бе мораше да го утепат човекот , не го оставија да се порадува на слободата . Башка жена му на ден на свадба ја апсат :nesum:

Исто е 23 и 24 епизода со The final Break?

Сега на аренабг видов има торенти за 23 и 24 епизода

Исто е 23 и 24 епизода со The final Break?

Сега на аренабг видов има торенти за 23 и 24 епизода
До сега нигде неам сретнато 23 и 24 одделно.Кај го најде тоа жити се:nesum:

А толку е? Се се завршува со The Final Break, или има уште едно продолжение?

Јас колку што знам толку е. А и што треба повеќе? Нема што друго да се случува.

Не, оти некаде прочитав две продолженија, па мислев да не има уште едно, али од imdb.com гледам дека уствари двете епизоди се излезени на исти датум, така да ова ќе да е тоа, дуплта епизода, крајот, слободни се.

gi izgledav 1ra i 2ra sezona.. :) za vreme od 1 i pol mesec ;p
ae sega 3ta :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom