Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Морам да речам дека таман се понадевав дека ќе ја поправат серијата веќе се` што имаше како квалитет самата серија, пропадна во вода. Почнаа да забегуваат во некакви си тајни заговори (иди ми дојди ми) па и псхихото Т-бег наеднаш станал толку човечен што немаше срце да го утепа човекот што продаваше библија, а притоа не ја силуваше сестра и` на Гречен. Се` на се` серијата веќе никогаш нема да си ја врати славата што некогаш ја имаше (во првите 2 сезони па и третата донекаде). И време и` е или да ја прекрстат во нешто друго или да ја завршат. Што повеќе епизоди прават подлабоко запаѓаат во калта на неинвентивноста и и` ја уништуваат популарноста.

абе дечки кој ќе ве сфати незнам....8-9-10 епизода беше боза според вас....11-12-13 нешто ненормално...14-15-16 исто критикувате....јесте да фокс ривер беше најдобра но остајте сеа да стигнат до крај да видиме што ќе се случи оти после пак ќе викате подобро нешто од оваа здравје...само маните на серијата ги коментирате...секоа сезона беше со 22 епизоди само 3тата со 13 но тоа беше вонреден случај,и не викајте дека треба да привршуваат со серијата бидејќи ако се случи уште една пресвртница,сите ќе се потпалите...т.е да бидам јасен сите оние кои што мислат дека претераа со Присон и посакуваат крај...едноставно не гледајте више(ако можете да не гледате) и автоматски ќе ви биде завршена и нема да се нервирате...:jaj:

Целта ги оправдува средставата.

Да, но понекогаш воопшто не беа потребни такви средства да се преземат. Ако стварно Скофилд му бил потребен на Генералот од почетокот, зошто издаваше наредби да го убива? Ова со психијатарот беше перење на мозок, доказ за тоа е мајката на Скофилд која очигледно сфатила дека Компанијата не е добра, и затоа ја сака Сцила, за да ја искористи во добри цели.

уште ја немам епизодата гледано ејј :vozbud:2 пати ја симнувам и се фалш третиов пат успешно и вечерва ке ја гледам :)

Едно прашање ме мачи...што мислите вие, која е целта на компанијата?

Едно прашање ме мачи...што мислите вие, која е целта на компанијата?

Да ни ја вади душата уште 5 сезони ко што тргнало...

абе дечки кој ќе ве сфати незнам....8-9-10 епизода беше боза според вас....11-12-13 нешто ненормално...14-15-16 исто критикувате....јесте да фокс ривер беше најдобра но остајте сеа да стигнат до крај да видиме што ќе се случи оти после пак ќе викате подобро нешто од оваа здравје...само маните на серијата ги коментирате...секоа сезона беше со 22 епизоди само 3тата со 13 но тоа беше вонреден случај,и не викајте дека треба да привршуваат со серијата бидејќи ако се случи уште една пресвртница,сите ќе се потпалите...т.е да бидам јасен сите оние кои што мислат дека претераа со Присон и посакуваат крај...едноставно не гледајте више(ако можете да не гледате) и автоматски ќе ви биде завршена и нема да се нервирате...:jaj:
Бато, секој си има право на свое мислење :smir:

Да постои реален лик ко Мајкл, одма го женам :vozbud::pipi:.
Има :) Wentworth Miller

mene mi e da ne me odbija deka sum zensko inace ama ic ne mi smeta sho e gej :back:

па шо сакаш бе да ти го опне за да си сигурен :):):)

Се јави ти со мувата на капата :baeh:

Само известувам то шо сум слушнал, а не искажувам лични желби. Желбите ми се искажани негде на средината на темата :wink:

Бато, секој си има право на свое мислење :smir:

абе јесте тоа те сфаќам...затоа сме тука да споделиме мислење...но ме нервираат вакви коментари...прво кога ќе се случи нешто добро сите го фалат..а кога го нема тоа..нема акција,нема убивање гледат само некој збор повеќе да кажат,да критикуват..желба им било да заврши?па нека не глеат веќе ако тоа им е желбата и готово!!!

Присон тера више 3 години..полека влегува во 4тата..се надевам дека ќе продолжи уште..и дека ќе има 5та сезона во која можно е Мајкл или Линколн повторно да завршат во некој затвор...останува да видиме на пролет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom