Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој комплет преводи за 4тава серија сите епизоди? ај ако има на ПП нека прати.

Новата епизода тапа, ептен провидно, колку очигледно беше.. ај не коментирам, рано е уште и многу од вас ја немате ни гледано.

Новата епизода тапа, ептен провидно, колку очигледно беше.. ај не коментирам, рано е уште и многу од вас ја немате ни гледано.

Не ми е јасно кај а виде таа тапа??? Ти да не сакаш 45 минути акција убивање бркање???

Некој да ми кажеше пред една недела ваков тек ке добие серијата...кој со кој ќе се поврзи (да не именувам нема да биде интересно за тие што немат гледано) најозбилно немаше да поверувам...

Не ми е јасно кај а виде таа тапа??? Ти да не сакаш 45 минути акција убивање бркање???

Некој да ми кажеше пред една недела ваков тек ке добие серијата...кој со кој ќе се поврзи (да не именувам нема да биде интересно за тие што немат гледано) најозбилно немаше да поверувам...

Не се возбудувај толку де :)
Кажи ми ти што беше толку неочекувано и те изненади, што беше толку невидено досега и ко гром од ведро небо испадна?
Заминувањето на Махоун ме зачуди, ама во некој клучен момент он ќе се врати ќе ја спаси ситуацијата, а да.. и Мајкл на крајот кога се појави со делчето од Scylla.
Чудно е како сеуште е стабилен, немој да кажеш оти инекциите од Сара му помагаат :)

Heroes е поинтересна :baeh:

deka donekade iznenadija so presvrtnicava - da...ama nekako mnogu lagana mi bese epizodava bez nekoja osobena vozbuda, ali sepak interesna, aj neka ja izgledaat prvo i drugive :smir:

deka donekade iznenadija so presvrtnicava - da...ama nekako mnogu lagana mi bese epizodava bez nekoja osobena vozbuda, ali sepak interesna, aj neka ja izgledaat prvo i drugive :smir:

Баш така, ама сепак, не беше ептен глупа.
Најјака реченица во цела епизода: COME AND GET IT :helou:

Не се возбудувај толку де :)
Кажи ми ти што беше толку неочекувано и те изненади, што беше толку невидено досега и ко гром од ведро небо испадна?
Заминувањето на Махоун ме зачуди, ама во некој клучен момент он ќе се врати ќе ја спаси ситуацијата, а да.. и Мајкл на крајот кога се појави со делчето од Scylla.
Чудно е како сеуште е стабилен, немој да кажеш оти инекциите од Сара му помагаат :)

Heroes е поинтересна :baeh:

Доколку ти се гледаат такви фантазерски серии,слободно имаш друга тема за Heroes нема што тука да дискутираш за неа :smir:

Доколку ти се гледаат такви фантазерски серии,слободно имаш друга тема за Heroes нема што тука да дискутираш за неа :smir:

Не ми одговори на прашањето/а каде ме цитираше.

еве за тие што немаат превод за 13 епизода.

Код:
[url]http://rapidshare.com/files/169549000/Prison.Break.S04E13.HDTV.XviD-LOL.rar[/url]

Ајде ке ве замолам да не пишувате што се случило во епизодата, зошто некои (мегу кои и јас) ја немаат гледано. Воздржете се од коментари до утре.

Не ми одговори на прашањето/а каде ме цитираше.

Па обајсни му на некој што ја нема гледано оваа и претходната да видиш дали ке ти поверува дека сето ова се случило....Инаку те цитирав затоа што едноставно ме нериваат такви коментари:smir: Едноставно претходната епизода никој не кажа лошо за неа,не бива секоја епизода да тера со таков тек...ама не беше и тапа како што велиш...мора да има такви моменти за да биде некоја од наредните епизоди како ова претходната....инаку извини ако се навреди некаде!!!

Баш така, ама сепак, не беше ептен глупа.
Најјака реченица во цела епизода: COME AND GET IT :helou:

Да да те подржавам

Мајкл : Hello Don
Педерот Селф : I believe you have something that belongs to me
Мајкл : Come and get it

СПОЈЛЕРС

Хаха, е ова ме бендиса, Don Self got PWNED! Интересна епизода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom