Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Се попаливте а , за малку хепиенд а :tv:
Интересна епизода во секој случај , мада беше премногу добро да биде вистинито , што и на крајот се покажа вистинито !
Серијава почна да ми забегуе во стилот на ЛОСТ . Цело време дејствието се врти околу една работа за која појма немаш што е . Значи остров или Scilla картички , исти ташак во друго паковање :helou:
i da znaes
ke ja zatupat
i ke stane kako lost
ne mozam da gi gledam lost veke

Незнам како е во Lost но овде не гледам никакво затупување....со претходната епизода 4тава сезона доби пресвртница..а и уствари до некаде се знае што е сцила содржи податоци од компанијата...и беше речено дека со неа се уништува компанијата...така да нема што да ја тупиме серијава е закон!!! :smir:

СПОЈЛЕРС!!!

НЕШТО ЗА ОНИЕ НЕСТРПЛИВИТЕ....:pipi: И без коментари откако ќе ѕирнете!!! :smir:

http://www.youtube.com/watch?v=XIMnFGrwzB8

http://www.youtube.com/watch?v=l3SQuysGX3g

Не ми одговара ликот на Селф за да биде негативец.
Толку наивно и смотано делуваше на моменти...
Сепак мораа некако да ја замрсат ситуацијата, ајде барем конечно се избега од шаблонот „бркање по Сцила картичките“. Се надевам на интересни епизоди, иако (не е ова прв пат да го кажам ова) серијава го изгуби квалитетот и напнатоста што ја предизвикуваа претходните сезони.

Имаме уште две сигурни епизоди до паузатааааа :vozbud:, ќе излезат на 1 и 8 Декември

П.С. девојки, гласајте за вашиот омилен актер тука :) и за вашата омилена серија тука:)

Хелоу. Еве еци ис бек, конечно дојде први и можам на раат да си ги симнам новите епизоди. Мразам да читам наназад, пошо ќе откријам многу работи пред да ги изгледам епизодите, така да ќе ве замолам ако може некој да ми посочи торенти од 11 епизода па натаму, незнам до која се стасани.:smir:

Хелоу. Еве еци ис бек, конечно дојде први и можам на раат да си ги симнам новите епизоди. Мразам да читам наназад, пошо ќе откријам многу работи пред да ги изгледам епизодите, така да ќе ве замолам ако може некој да ми посочи торенти од 11 епизода па натаму, незнам до која се стасани.:smir:

Пратено по ПП

Мислам дека на тоа Сцила нема ништо посебно што би можело да се употреби против Компанијата...како инаку би ја тупеле уште неколку сезони

Имаме уште две сигурни епизоди до паузатааааа :vozbud:, ќе излезат на 1 и 8 Декември
Каква пауза?Не би требало на 22 декември да заврши 4та сезона?

Мислам дека на тоа Сцила нема ништо посебно што би можело да се употреби против Компанијата...како инаку би ја тупеле уште неколку сезони

~~~ SPOILER ALERT ~~~

Селф нема да ја искористи против компанијата, ќе се обиде да ја продаде.
Селф и Гречен ќе бараат купувач.

~~~ SPOILER ALERT ~~~

Каква пауза?Не би требало на 22 декември да заврши 4та сезона?

Уште неколку сезони? Па нели сфати дека секоја сезона е со различна сторија....не е можно доколку има 5та сезона повторно да е главен приоретет Сцила.....Мислам сигурно некој повторно ќе заврши во некој затвор (доколку има 5та)

Има време за завршеток!Засега се сигурни 22 епизоди а можно е и да има +2 :smir:

Ууу јака епизода! Ептен тешко ќе биде да ја соборат Компанијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom