Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Nema da si igrame rasipan telefon,cekajte barem 70% od forumdziite da ja izgledame epizodata pa togas ke davame komentari dali bila dobra ili ne ili sto se slucilo,nemojte da bidete unistuvaci na zabavi i da kazete sto ke se sluci?! :drk:

Здравјето на Мајкл почнува да ме загрижува :( , знам дека не можеше да ги остави момците. Енивеј, беше тешка одлука
За последната сцена, сигурен сум дека има Б план :) , само здравјето да го послужи.
Мисла дека следната епизода ќе биде пресвртница на сезонава, кон подобро се разбира :vozbud:

:vozbud::vozbud::vozbud: мене па ми беше највозбудлива..секој момент чекаш нешто да се заеби од една страна а од друга страна сакаш да успеј плано :jaj: еее мислам дека че оболам до следната :tapp:
ај повеќе детали по некој ден :helou:

Епизодатаааааааааааааа, сакам уште, лудници беше
Гречен душо, доџи овамо :vozbud:

земај ја Гречен, само не го чепкајте Скофилд оти Т-Бег че ве напрај попара :baeh:

Готово, земена е, свадбата за некој месец. Очекувајте покани :vozbud:

Јас повеќе би внимавал на Сара,
she is the one who have a gun :kesa:

Навистина, и јас се зачудив ко го видов пиштолот. Да не планира да ја убие Лиса Турак?

Готово, земена е, свадбата за некој месец. Очекувајте покани :vozbud:

Навистина, и јас се зачудив ко го видов пиштолот. Да не планира да ја убие Лиса Турак?

не верувам на такво нешто....Сара имаше шанса пред некоја епизода кај Гречен убаво да се докаже да и удри добар ќотек..но не го направи тоа!
Зошто па сега да си растура гревови..а и ништо лошо и нема направено Лиса

Ќе видиме наредна епизода зошто и служи пиштолот :smir:

не верувам на такво нешто....Сара имаше шанса пред некоја епизода кај Гречен убаво да се докаже да и удри добар ќотек..но не го направи тоа!
Зошто па сега да си растура гревови..а и ништо лошо и нема направено Лиса

Ќе видиме наредна епизода зошто и служи пиштолот :smir:

Не ми се чека, ебаго :nerv:

...секој момент чекаш нешто да се заеби од една страна а од друга страна сакаш да успеј плано...
не знам што ми е, ама баш спротивното го почувствував. сакам да се заебат и да не им успее.. зошто? па веројатно дека ич не ми е реално тоа што го прават (не дека во другите сезони беше, ама овде ептен ме нервира)

Те нервира?

Брат па никој не те тера да гледаш..сознам али за мене овие епизоди се :zver:ски!!! Едвај чекам вторник..

Добра епизода се на се.Гречен љубим ти средношколски изглед :drk::drk:.Не смеат да не оставаат овака бе на крај не се фер памтам првата сезона ја симнав цела сезона и кога имаше овакви трилер завршетоци на епизодите одма ја пуштав другата и така ми се смируваше главата.Сега треба да чекам цела недела за да видам што ке се деси :nesvest::nesvest:

Da ne saka nekoj da prokomentira ne chini serijava pa ova pa ona....E tuka ste se zaebale:baeh: Aaaaaaaa TOPOJ beshe epizodava (kako i izminatite - normalno).Sega za sega tolku imam,ne sakam da im krsham film na tie shto ne ja gledale :smir:

Пиштолот Сара го зеде мислам само за да го искористи во случај на одбрана.
Хм, сигурно точно беше дека Сцила нема видео надзор, но Генералчето на едно копче стегна и оп - Сцила:)

Пиштолот Сара го зеде мислам само за да го искористи во случај на одбрана.
Хм, сигурно точно беше дека Сцила нема видео надзор, но Генералчето на едно копче стегна и оп - Сцила:)

Изгледа имаше сензори нешто на то шкафче да го речам кај шо беше Scylla, па кај него одма му јави.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom