Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха, вие сериозно за Призон Брејк во Струмица а? Па може и некоја Сцила да најдат овде? Можеби последната, она што ја преместија:vozbud:

Walker,Јас не бев во тек после 4тата епизода па ако ги имаш преводите на 4-8 би ти била најблагодарна да ги ставиш тука. :smir:
Па кога веке Призн Брејк има многу фанови низ Македонија, редно е да ги донесеме актерите. Ке треба да најдеме некој спонзор кој ке плати за да дојдат овде.:vozbud:

еве кога ке испаднат наредните епизоди од 4та сезона

Season 4

4- 1 4AKJ01 1 Sep 08 Scylla
4- 2 4AKJ02 1 Sep 08 Breaking and Entering
4- 3 4AKJ03 8 Sep 08 Shut Down
4- 4 4AKJ04 15 Sep 08 Eagles and Angels
4- 5 4AKJ05 22 Sep 08 Safe and Sound
4- 6 4AKJ06 29 Sep 08 Blow Out
4- 7 4AKJ07 6 Oct 08 Five The Hard Way
4- 8 4AKJ08 20 Oct 08 The Price
4- 9 4AKJ09 3 Nov 08 Greatness Achieved
4-10 4AKJ10 10 Nov 08 The Legend
4-11 4AKJ11 17 Nov 08 Quiet Riot
4-12 4AKJ12 24 Nov 08 Selfless
4-13 4AKJ13 1 Dec 08 Deal Or No Deal

еве кога ке испаднат наредните епизоди од 4та сезона

Season 4

4- 1 4AKJ01 1 Sep 08 Scylla
4- 2 4AKJ02 1 Sep 08 Breaking and Entering
4- 3 4AKJ03 8 Sep 08 Shut Down
4- 4 4AKJ04 15 Sep 08 Eagles and Angels
4- 5 4AKJ05 22 Sep 08 Safe and Sound
4- 6 4AKJ06 29 Sep 08 Blow Out
4- 7 4AKJ07 6 Oct 08 Five The Hard Way
4- 8 4AKJ08 20 Oct 08 The Price
4- 9 4AKJ09 3 Nov 08 Greatness Achieved
4-10 4AKJ10 10 Nov 08 The Legend
4-11 4AKJ11 17 Nov 08 Quiet Riot
4-12 4AKJ12 24 Nov 08 Selfless
4-13 4AKJ13 1 Dec 08 Deal Or No Deal
Сигурен си дека ке е така? На ИМДб да не виде? Ако е така значи нема да има паузи.

Дали 1 сезона е преведена на македонски? иначе серијава е ТОП сеа почнав да ја глеам неверојатно нешто:vozbud:

Сигурен си дека ке е така? На ИМДб да не виде? Ако е така значи нема да има паузи.

Паузата беше поради безбол или како и да се викаше оној американски спорт имаше финале така нешто. Како и да е нема безбол веќе така да ќе нема ни паузи :helou:

Паузата беше поради безбол или како и да се викаше оној американски спорт имаше финале така нешто. Како и да е нема безбол веќе така да ќе нема ни паузи :helou:
Не мислев на онаа пауза од две недели, туку на оваа што требаше да биде до Јануари за да се доснима сезоната.

Не мислев на онаа пауза од две недели, туку на оваа што требаше да биде до Јануари за да се доснима сезоната.

Јас видов на www.tv.com, и таму пиши дека нема паузи, на недела ќе излегват епизодите :vozbud:

Па не баш дека ја надмина популарноста, Касандра кога гледаа на времето гледаа од 7 до 77 годишни ама тоа беа други времиња. Туку зборот ми беше дека е многу полесно и поевтино пред сè да се донесат актерите на Касандра отколку овие на Prison Break.

Фала на информацијата за наредната епизода, ама во Скопје сум на факултет и уште немам нет во станот па ги гледам само кога се враќам во Струмица, знам од каде да ги симнам, а македонски преводи правев на сите епизоди, до вечер ќе биде готов и од 8-мата.
Ако ви треба македонски превод за некоја епизода од 4-та сезона кажете и ќе го ставам на форум.

Jas sum vo polosa situacija,imam net ama ne mozam da pravam download bidejk ovde kaj sto sum ima softverska policija i moze da me jade zegata :smir: taka da ke pocekam do Dekemvri koga ke si dojdam da gi izgledam epizodite ili nekoj da mi gi pusti od dole pa da gi izgledam.Go cenam toa sto go pravis so prevodot na MK,samo prodolzi taka.

Da ne predpostavuvame ama mislam deka ke ima i petta sezona?Sledejki ja popularnosta na serijata ne bi bilo fer da ja prekinat,ako mozat nekakvi si Juzno Americki sranja kako GROZNATA LETI :vozbud: da gi snimaat vo 300 epizodi epa neka se potrudat scenaristite uste malce.Sega e raspletot,nam ni treba nov zaplet?

Da ne predpostavuvame ama mislam deka ke ima i petta sezona?Sledejki ja popularnosta na serijata ne bi bilo fer da ja prekinat,ako mozat nekakvi si Juzno Americki sranja kako GROZNATA LETI :vozbud: da gi snimaat vo 300 epizodi epa neka se potrudat scenaristite uste malce.Sega e raspletot,nam ni treba nov zaplet?
Брат не ни треба нов заплет. Поарно сега да заврши зошто ке стане како Чармд што ја влечеа 8 сезони. Btw гледајки ја популарноста на шпанските серии (на ниско ниво е, освен во Македонија), не би сакал истото да се случи и со Prison Break.

Брат не ни треба нов заплет. Поарно сега да заврши зошто ке стане како Чармд што ја влечеа 8 сезони. Btw гледајки ја популарноста на шпанските серии (на ниско ниво е, освен во Македонија), не би сакал истото да се случи и со Prison Break.

Togas ke treba da barame nekoja alternativna serija ili gledajki gi glumcite vo drugite filmovi i serii ke ni idat sekavanja na edno vreme koga cekavme da izleze nova epizoda i vednas da ja simneme preku torrentot.Ne sum siguren ama mislam deka eden od glumcite glumese i vo BLADE,ispravi me ako gresam?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom