еци^^^
Walking the line of nature's palm
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 2.945
- Поени од реакции
- 58
Ама жена му ја убија после Вистлер.
А тој не ни знај дека тој е убиецот, никој не знај![]()
Чекаме 3та епизода. Бтв, има промо на јутуб.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама жена му ја убија после Вистлер.
А тој не ни знај дека тој е убиецот, никој не знај![]()
нема шанси Мајкл да умре,главен лик е он таквите не умираат,мада има логика ова со мозокот и јас мислам како него 300 на саат ке ми прегори
И кога веќе наоѓаме маани,многу ми беа несмислени некако апсењата на Мајкл кај говорницата и на Линк кога го утепа оној у Панама.Нема логика луѓено избегаа и се извадија од скоро се што може, за да ги фатат така едноставно
пс.Мора да се изброи на крај бројот на боксови што ги дал Линколн гарант ке има над миљарда,нема епизода кај што он не мава некого
![]()
Ете направив македонски превод и за втората епизода.
Повелете:
Prison Break 4x02 Breaking and Entering.
ги симнав првите 2, не можам да најдам соодветен сабтајтл на англиски за првата. ако некој има нека каже.
Greota ako umre Majkl. A Link ti e lud be bratce, samo gleda da tepa nekogo.нема шанси Мајкл да умре,главен лик е он таквите не умираат,мада има логика ова со мозокот и јас мислам како него 300 на саат ке ми прегори
И кога веќе наоѓаме маани,многу ми беа несмислени некако апсењата на Мајкл кај говорницата и на Линк кога го утепа оној у Панама.Нема логика луѓено избегаа и се извадија од скоро се што може, за да ги фатат така едноставно
пс.Мора да се изброи на крај бројот на боксови што ги дал Линколн гарант ке има над миљарда,нема епизода кај што он не мава некого
![]()
Fala i za ovoj prevod, iako gi imam gledano so Srpski prevod sepak podobro e so Makedonski prevod.Ете направив македонски превод и за втората епизода.
Повелете:
Prison Break 4x02 Breaking and Entering.
Нема проблем.
И сега кога официјално излегува 3-та епизода?![]()
Epizodite od tretoto prodolzenie zvanicno izlegoa na 01.09.2008 taka da za kratko vreme ke gi ima na internet?