Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Во врска со здравјето на Мајкл.

**SPOILER**

Во 10та епизода од сезонава (Michael and His Health), тој ќе дознае уништувачки вести за неговото здравје.
Се претпоставува дека има рак на мозокот, како последица на болеста што ја има он (не ми текнува како се викаше), или леукемија. И најлошото можно сценарио е дека тој ќе умре на крајот од серијата.

нема шанси Мајкл да умре,главен лик е он таквите не умираат,мада има логика ова со мозокот и јас мислам како него 300 на саат ке ми прегори :):)

И кога веќе наоѓаме маани,многу ми беа несмислени некако апсењата на Мајкл кај говорницата и на Линк кога го утепа оној у Панама :toe:.Нема логика луѓено избегаа и се извадија од скоро се што може, за да ги фатат така едноставно :)

пс.Мора да се изброи на крај бројот на боксови што ги дал Линколн гарант ке има над миљарда :),нема епизода кај што он не мава некого :pos:

нема шанси Мајкл да умре,главен лик е он таквите не умираат,мада има логика ова со мозокот и јас мислам како него 300 на саат ке ми прегори :):)

И кога веќе наоѓаме маани,многу ми беа несмислени некако апсењата на Мајкл кај говорницата и на Линк кога го утепа оној у Панама :toe:.Нема логика луѓено избегаа и се извадија од скоро се што може, за да ги фатат така едноставно :)

пс.Мора да се изброи на крај бројот на боксови што ги дал Линколн гарант ке има над миљарда :),нема епизода кај што он не мава некого :pos:

Епа за тоа со мозокот... Во првата сезона Сара беше кај тој докторот на Мајкл, и нели, и рече дека е болен таму незнам шо, дека има компјутер во мозокот... :)
Мајкл пред да го уапсат, замислен за Сара, се чукна во полициска кола, и полицајците тогаш го приметија.

За почеток да напоменам дека почетокот на 4 сезона е стварно добра за мене. За мене, пошо мене одкако почна серијата, омилени делови ми беа конфронтациите на The Company & Michael, и чудните и мистериозни ликови од Компанијата, која што ненормално многу ми наликува на Масоните. :) За Компанијата дознававме во 1 сезона, па уште повеќе истакнато во 2 сезона, за во 3 сезона тоа целосно да се запостави, поради како што објаснија сценаристите, желбата за 3 сезона да ја направат како Чистилиште (На секој му се суди за направеното... Тоа можеше да се запримети кај Махоун, Белик, Т-Бег, Скофилд, Буроус исл.)

4 сезона почна со ДУЕЛ меѓу Компанијата и тимот на Мајкл, збогатен и осиромашен со по некој нов, за мене незначаен лик. Јаките фаци се останати, то е битно за мене барем.

Махоун е тука со неговата детективска инстинктивност и желба за работа помешана со желбата за освета...

Т-Бег кој што за прв пат го прикажаа како човек со чувства отсекогаш познат по суровоста и огромната памет забегана во погрешен правец.

Скофилд... сите знаеме. :)

Mи се допаѓа Белик кој што порано го мразев, а сега ми делува како добро и плашливо типче... Сукре си е стандард приврзан другар на Браќата... Буроус си е истиот гангстер кој што сеуште чувствува омраза кон Махоун... (Тука ќе биди интересно)

Значи по мој вкус, мислам дека 4 сезона ќе биди најдобра од сите, прикажувајќи ги најглавните фаци на Компанијата (Не мислам дека ќелавкото е главен) и директните војни со Мајкл и бандата, и се надевам дека оваа ќе биди последна сезона, со што навистина серијата ќе има свој почеток - средина - крај. Едвај чекам нови епизоди, се гледаме другата недела.

П.С Махоун рулз. :smir:

ги симнав првите 2, не можам да најдам соодветен сабтајтл на англиски за првата. ако некој има нека каже.

Greota ako umre Majkl. A Link ti e lud be bratce, samo gleda da tepa nekogo.

Нема проблем.

И сега кога официјално излегува 3-та епизода? :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom