Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Mozno e da e Grecen. Dvapati gledav i ne zabelezav da e taa.
Edit: Grecen e, gledav na IMDb i Grecen se pojavuva vo 24 epizodi, dosega se ima pojaveno na 15, sto znaci deka e ziva uste.
На ИМДБ ги пишува само епизодите кои се до сега излезени :)
Едит: т.е кои се снимени комплетно , значи на ИМДБ ако пишува дека се појавува тоа значи дека се појавува актерката, a ако се точни тие гласини дека уствари тоа е Сара пак на ИМДБ ќе ја пишува ко Гричин зашто како што прочитам постојат шанси тоа да е Сара само со изменет изглед, а со Мајкл да биде Гричин која исто има правено операции за да изгледа ко Сара само да го надгледува Мајкл, шо е претерување :) :) :)
АЈ ке видиме понатаму :)

99% сум сигурен дека е Гречен оти нели овој новиот од Компанијата црнецот што касапи даде наредба преку мобилен што да прават со затвореничката, а он беше тој што требаше да ја убие. Мое мислење е дека ова е добар старт на сезонава ама има неколку работи што не ми се допаѓаат. Цела трета сезона беше околу бегството од Сона демек никој не избегал од таму а сега во првата епизода сите магично избегани (мислам на Т-Бег, Белик и Сукре). Втора работа што не ми се допаѓа но не значи и дека е негативна се тетоважите на Скофилд. Сценаристите најдоа лесно решение како да се ослободат од 5-6 часа цртање тетоважи пред секое снимање. Се на се епизодиве се полесни за капирање што од една страна е добро ( пример е Лост ) а од друга страна е и негативно оти мистериозноста и плановите на Скофилд беа за мене најинтересното во серијава. Сега чекаме 3та епизода сигурен сум дека нема да не изневерат и ќе има некој метеж и генијални планови како што јас сакам :tv:

99% сум сигурен дека е Гречен оти нели овој новиот од Компанијата црнецот што касапи даде наредба преку мобилен што да прават со затвореничката, а он беше тој што требаше да ја убие. Мое мислење е дека ова е добар старт на сезонава ама има неколку работи што не ми се допаѓаат. Цела трета сезона беше околу бегството од Сона демек никој не избегал од таму а сега во првата епизода сите магично избегани (мислам на Т-Бег, Белик и Сукре). Втора работа што не ми се допаѓа но не значи и дека е негативна се тетоважите на Скофилд. Сценаристите најдоа лесно решение како да се ослободат од 5-6 часа цртање тетоважи пред секое снимање. Се на се епизодиве се полесни за капирање што од една страна е добро ( пример е Лост ) а од друга страна е и негативно оти мистериозноста и плановите на Скофилд беа за мене најинтересното во серијава. Сега чекаме 3та епизода сигурен сум дека нема да не изневерат и ќе има некој метеж и генијални планови како што јас сакам :tv:
Pa T-Bag, Bellick i Sukre izbegaa oti izgorel zatvorot. Tebe da te stavat vo zatvor, a zatvorot da izgori ke cekas tamu? Pa normalno deka ke izbegas. E sega tetovazite na Majkl dobro e sto se izvadeni zosto so tetovazi polesno mozat da go najdat. Epizodite se lesni za razbiranje, Lost ti e epten glupa serija, de se sekavaat, de ova de ona, a vo Prison Break go nema toa. Jas seuste mislam deka zenskata sto e kidnapirana e Sara, ama ke vidime ponataka sto ke se sluci.

Мене најмногу ме разочара тоа што нешто се случува со здравјето на Мајкл. Незнам дали приметивте, но сигурна сум дека приказната ќе оди во таа насока.

Мене најмногу ме разочара тоа што нешто се случува со здравјето на Мајкл. Незнам дали приметивте, но сигурна сум дека приказната ќе оди во таа насока.
Ova e najtazno, mu tecese krv od nosot. Ne sakam serijata da zavrsi so smrt na Majkl.

Инаку, гледаноста на премиерата е опадната во однос на ланската премиера. Лани ја гледале 7.1 Милиони гледачи, а годинава 6,48 милиони. Се надевам дека бројката во наредните епизоди ќе се искачи!

Зашто на Скофилд му тече крв од нос??
Кај го најдоа тој црнецот језив со шприцовите и ноктариците :)??
И наравно која е таа киднапираната??

мојот омилен момент Тибег кога се закашла и кога го прашаа
''Did you ate some bad Mexican''
''Somethong like that''
:pos: :pos: :pos:

мојот омилен момент Тибег кога се закашла и кога го прашаа
''Did you ate some bad Mexican''
''Somethong like that''
:pos: :pos: :pos:

Хахах Ти Бег е легенда.

Ако е така како што кажавте демек Гречен е оперирана да изгледа како Сара ќе испадне ептен глупаво. Не верувам дека ќе испадне така, плус како и гласот би и бил како тој на Сара. Некако не ми е изводливо да го направат тоа во серија од ваков тип.
Заробеничката гарант беше Гречен.
И кај го најдоа тој одвратен црнец, сите негативци се ликови што ти предизвикуваат гнев, дури ме нервираат, ги мразам. (освен Ти Бег) :pos:

И што побогу се случува со Мајкл? :(

Кој ќе чека додека да излезе 3-та епизода. :vozbud:

Meне пак црнецот ми е омилен, останатите нови ликови некако не ми пасуваат!

Абе тој баш си одговара на улогата ама некако ме нервира ликот негов.

А тој Роланд што работи со Мајкл, опасно хакерче...

И мене то ми падна на памет дека нешто така ќе се развива.

А дали забележавте во првата епизода, кога разговараа Вистлер, Махоун и Мајкл, дека Махоун гледаше назад едно време, на кај тој црнецот шо го уби Вистлер и тој кадар беше прикажан со она језивото музиче. Да не крој некој планој пак овај Алекс? :uvo:

И мене то ми падна на памет дека нешто така ќе се развива.

А дали забележавте во првата епизода, кога разговараа Вистлер, Махоун и Мајкл, дека Махоун гледаше назад едно време, на кај тој црнецот шо го уби Вистлер и тој кадар беше прикажан со она језивото музиче. Да не крој некој планој пак овај Алекс? :uvo:

Ама истиот црнец му ја уби и фамилијата:toe:

Еве ви ја првата епизода на 99МБ, 2рата се конвертира

Prison Break 4x01 - линк
Пасворд за .рар архивата:
Код:
UppedByNikec

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom