IronTrooper
The King of Cool
- Член од
- 27 март 2007
- Мислења
- 1.496
- Поени од реакции
- 32
перфекто џабе ти е, она ме сака мене (ми кажа на мсн)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:S:S
видиш тој детаљ сум го испуштил тоа беа времиња на маратонско гледање цели денови и може да ми попуштила концентрација...
а дека се заборавени не се гарант ТиБег прва епизода ке гњури по нив и ке ги суши со фен hihi hihi
:S:S
ТиБег прва епизода ке гњури по нив и ке ги суши со фен hihi hihi
Климе 7 брат да ти кажам најозбилно откажи од доверливи извори знам дека нејке да жимее во Охрид hihi hihi hihi
Дечки слушнав дека филмот е одличен.Ама јас касно реагирам и веќе неколку недели и месеци го барам ама никако да најдам каде ги има сериите.Дали некој може да ми прати линк или уште поубаво ако ги има цедињата да му дадам празни(и едно кафе или пиво во кафич)и да ми ги изрежа.Фала ви однапред
Дечки слушнав дека филмот е одличен.Ама јас касно реагирам и веќе неколку недели и месеци го барам ама никако да најдам каде ги има сериите.Дали некој може да ми прати линк или уште поубаво ако ги има цедињата да му дадам празни(и едно кафе или пиво во кафич)и да ми ги изрежа.Фала ви однапред
А некој да не ја има на ЦД-ња дека што е многу многу е
ОК зафатен е.Не ни мислев да го ангажирам.А од каде ги купи цедињата.Па дај кажи и јас да си ги купам