Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
перфекто џабе ти е, она ме сака мене (ми кажа на мсн)

:S:S
видиш тој детаљ сум го испуштил тоа беа времиња на маратонско гледање цели денови и може да ми попуштила концентрација...
а дека се заборавени не се гарант ТиБег прва епизода ке гњури по нив и ке ги суши со фен hihi hihi

Хехе, незнае бе он каде се, само Мајкл и Линколн знаат, и Сара, нели сега пак ке ни ја има. Незнаете колку ми беше одвратен кинезот од компанијата, го мразев бе.

Мора MSN-от да ти има закачено некој вирус.

П.С Ако ти е за некоја утеха, ја имам адресата на женската на Млекарот :helou:

:S:S
ТиБег прва епизода ке гњури по нив и ке ги суши со фен hihi hihi

Толку му чука на него у право си само како ке излезе од затвор ако излезе тоа не знам.Али дефинитивно треба Сукре да си го смири животот бе он највеќе го изеде доживеа и жив да го закопаат на крај многу тужно изгледа како седи сам во келијата во СОНА додека другите си гледаат свои работи.И да таа калуѓерката на Лечеро која женска е.Биче интересно :)

Леле се изнакажавме жени мажи а ја пропуштивме :

151_12934_big.jpg

Мераци,мераци...

П.С Еве утешна за сите што ќе останат со голи раце хехе

Pb_katie.jpg

Климе 7 брат да ти кажам најозбилно откажи од доверливи извори знам дека нејке да жимее во Охрид hihi hihi hihi

Тогаш ќе морат да се преселам ........
кај нејзе ваљда :vozbud:,

Гречен, срце мое :back:

jodi_lyn_o_keefe_1.jpg

822710879_small.jpg

Дечки слушнав дека филмот е одличен.Ама јас касно реагирам и веќе неколку недели и месеци го барам ама никако да најдам каде ги има сериите.Дали некој може да ми прати линк или уште поубаво ако ги има цедињата да му дадам празни(и едно кафе или пиво во кафич)и да ми ги изрежа.Фала ви однапред

Дечки слушнав дека филмот е одличен.Ама јас касно реагирам и веќе неколку недели и месеци го барам ама никако да најдам каде ги има сериите.Дали некој може да ми прати линк или уште поубаво ако ги има цедињата да му дадам празни(и едно кафе или пиво во кафич)и да ми ги изрежа.Фала ви однапред

Ako mozis da downloadiras po 300mb za epizoda
odi na www.isohunt.com i pisi
Prison Break
Kje najdis torenti ;)

отприлика имаш 17-18 ГБ за спуштање ,
епа со среќа :)

P.S. Сите вие шо фајќате RTL Hrvatska, брзо пред телевизор, за некоја минутка почвит трета сезона :vozbud: ,од вашата омилена серија :vozbud:

А некој да не ја има на ЦД-ња дека што е многу многу е

А некој да не ја има на ЦД-ња дека што е многу многу е

Искрено кажано, откога ги изгледав првите четири епизоди од првата сезона(кои ми ги дадоа на поклон), другиот ден си ги нарачав сите сезони со сите епизоди, и верувај ми, 1000ден се исплати, позасегната со нешто одамна не бев била.

Бтв, кога ќе почнеш да ги гледаш, или да ги гледате кај тебе дома, предупреди ги сите дека Вентвурт Милер, или Мајкл Скофилд, како што популарно ќе сакате да го нарекувате,
105tx91fn6.jpg

Е зафатен човек, и да не сонувате многу околу него.:pipi:

И ајде што чекаш, трк купувај ги сезоните:vozbud:

ОК зафатен е.Не ни мислев да го ангажирам.А од каде ги купи цедињата.Па дај кажи и јас да си ги купам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom