Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
со Мајкл и Климе 7 ......??? sd

:nesum: :pos2: Не е таа за мене ,

предобар сум јас за нејзе :pos2:

anyway
Although Matt Olmstead and the rest of the crew are saying that Dr. Sara will be back next season, Sarah Wayne Callies has her own version of the tale.
I never said I was going to come back,” Sarah relates. “I considered, it, sure. And it’s a great opportunity. But I decided that I want to stay at home with my daughter. Parenting is a big deal to me, and she’s still so young.
MiSa fans will be devastated to know that the character is not returning and Michael will pursue Susan B. to no avail.
More after the jump…

Just kidding guys! April Fools Day :) As far as I know, Sarah Wayne Callies is still planning on returning for Prison Break Season 4!
:pos2:

Абе Мајкл со еци ..така да :love1: :cheeky1:

Абе Мајкл со еци ..така да :love1: :cheeky1:

........oстава простор ја да и се ставам на Сара и тоа е можно...
Ти и Климе тепајте се за Гречен а кој ке игуби ке си го ќари Беликhihi

Леле Белик :nesvest: да речеше Софија барем :)

Ауу добра е Софија така егзотична латино мераци али ја фати овој Линколн немаме шанси со него:).Искрено појака од Сара е да гледаме реално.А Гречен што курвинска фаца има со тие плави очи доста е јебозивна.

Ауу добра е Софија така егзотична латино мераци али ја фати овој Линколн немаме шанси со него:).Искрено појака од Сара е да гледаме реално.А Гречен што курвинска фаца има со тие плави очи доста е јебозивна.

УФффффффффффф :vozbud:

........oстава простор ја да и се ставам на Сара и тоа е можно...
Ти и Климе тепајте се за Гречен а кој ке игуби ке си го ќари Беликhihi

Дадено, сепак, можеби и го погодивте Климе со Мајкл и Сара, многу ги форсира сигурно има нешто..

Белик е утешна награда. Пред Него е Теодоро мислам, ако сакаме да играме фер:nesum:.:vozbud:

И Мајкл не е за чепкање,:nenene: тоа да се разбереме..:pipi:

Ах ми недостига, сакам да се вратиии.:nesum:

pbs03e132554tj0.jpg

pbs03e132555en6.jpg

pbs03e132556fo8.jpg

pbs03e132558aq8.jpg

pbs03e132559jm1.jpg

pbs03e132560xh0.jpg

pbs03e132562et0.jpg

pbs03e132563al5.jpg

pbs03e132564fu4.jpg

pbs03e132566gg5.jpg

pbs03e132568ky6.jpg

Сепак, јас нему сигурно не му недостигам, Иако ова е Вентвурт, не е Мајкл.:tapp:

0001cr8.jpg

0003al6.jpg

2368586073d041652087ope9.jpg

На промоцијата на Призон Брејк во Милано.

Сепак, мора да се занимаваме со нешто додека го чекаме.
Значи одлучивме, јас и Мајкл (Вентвурт) прв пар, ајде другите..:smir:

Дадено, сепак, можеби и го погодивте Климе со Мајкл и Сара, многу ги форсира сигурно има нешто..

Белик е утешна награда. Пред Него е Теодоро мислам, ако сакаме да играме фер:nesum:.:vozbud:

И Мајкл не е за чепкање,:nenene: тоа да се разбереме..:pipi:

Ах ми недостига, сакам да се вратиии.:nesum:

Сепак, јас нему сигурно не му недостигам, Иако ова е Вентвурт, не е Мајкл.:tapp:

На промоцијата на Призон Брејк во Милано.

Сепак, мора да се занимаваме со нешто додека го чекаме.
Значи одлучивме, јас и Мајкл (Вентвурт) прв пар, ајде другите..:smir:

Јас со Гречен.
Оп-стоп, прв си реков :pos2::pos2::pos2:

Леле Еци колку си само зацепана во Мајкл свесна ли си.Опсесија ти е типот :pos:

Диал, Гречен ми е фаворит за следната сезона, се надевам дека ќе остане:vozbud:

Сакаш некоја вечер да излезиме сите четворица. Јас, Гречен, ти и Мајкл. Да се испустиме, а?
Шо велиш? :pos2::pos2::pos2:

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ, тешко нас, ко некој дечиња сме, тешки филмој тепаме :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Леле Еци колку си само зацепана во Мајкл свесна ли си.Опсесија ти е типот :pos:

Да знам. И да опсесија ми е. И да, многу ми е убав, и не незнам дали ми е опсесија Мајкл

prisonbreak10016sh6.jpg

или Вентвурт

236858635979a4e77df6olb9.jpg

:jaj:

:toe:

За ЕЦИ

Ископав една информација шо ја читав порано. Можи ќе ми караш мајка, ама сепак да ти кажам јас. Клик тука

За ЕЦИ

Ископав една информација шо ја читав порано. Можи ќе ми караш мајка, ама сепак да ти кажам јас. Клик тука

Хехе, знаев уште пред да кликнам на линкот. И не, НЕ СУМ ГЕЈ-Тоа е изјавата на Вентвурт. Она што го пишува најдолу, дека Вент е срамежлив или слично, мислам дека веќе одамна е минато, зашто сме сведоци на неговите посети на Израел, Париз, Милан итн итн, каде го промовира Призон Брејк. А оној со кој му вадат афера

Лук Макфарлан

1000018380.jpg

Верувам дека му е само добар пријател, со кој еднаш го имаат снимено папараците додека се има шетано, и никаква филозофија нема тука.

А и Вент нема фаца на педер, ве молам.:nenene:

Ех фантазии наши аргатски :hump:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom