Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Му завидвет на Вент , зато му ваѓет такви муабетот,
геј бил ,
ова бил она бил,
како не врска немат само муабет

btw. кога сме кај паровите,
Сара неќам да ми ја чепкате,
толку време чекав да се врати сега вие оп сакате..... :) ......
епа не оди тоа така чекајте ред малце :pos2:

Едит: Леле колку забегавме во темава, :pos2:

Едит: Леле колку забегавме во темава, :pos2:

Па јеби га кога веќе се е кажано за серијава и чекаме да се појави новата 4 сезона не е лошо и малку да се позаебаваме :)

Додека вие овде групно го љубите Мајкл.Ја би...

poza_dom.jpg

:vozbud:

Mхм, Линколн, или Доминик Парцел, пааа ништо посебно за мене(на изглед мислам). Некако ми е згрбавен, понизок и неправилен. Но, ми се допаѓа неговата улога во Призон Брејк, можеби најсуштинската личност во целата серија, дури и го надминува Мајкл на моменти, не само со логиката на резонирање, но и со начинот на искажување на чувствата. И воедно многу искрен карактер, тоа прави да ми е еден од фаворитите.

и да е и да не е геј сепак е грт :)
сите си кажафте кој/а ги сакате, за мене ако може од Вистлера жената.

и да е и да не е геј сепак е грт :)
сите си кажафте кој/а ги сакате, за мене ако може од Вистлера жената.

Ако ти ја препушти Итар Пејо.

0000042700_20070910120902.jpg

п.с. Ќе се правам дека не ја слушнав првата реченица.

Акаша бери памет!!!

Иам иначе братучед абе исти Линколн тоа чудо едно :S
иии едно прашање што ме мачи по малце кај отидоа парите од ооној старион од прва сезона што им даде мапа да ги земта...кај отидоа???

едит Еци грешка намерачен сум на Сара по смислена тактика во која ке ги скараме со Мајкл и ја неа ти него..
Климе 7 брат да ти кажам најозбилно откажи од доверливи извори знам дека нејке да жимее во Охрид hihi hihi hihi

Аааа Еци ќе се караме,Софија е моја, јас прв ја спомнав,оп стоп се фаќам за железо :pos2: :wub: :pos2:

Акаша бери памет!!!

иии едно прашање што ме мачи по малце кај отидоа парите од ооној старион од прва сезона што им даде мапа да ги земта...кај отидоа???

Кога Сара го застрела кинезот на бродот....парите паднаа во вода заедно со него...белки нема да ги јадат рибите :raz:

Акаша бери памет!!!

Последен пат, мислам дека паднаа во вода. После ваљда полицајците ги имаат ќарено. Или, ќе дознаеме во другата сезона.

Перфекто, искрено извини, значи Софија е за ПЕРФЕКТО, барајте си други.

Акаша бери памет!!!

У вода бе брат паднаа во Панама покрај чамецот кога го свиткаа тој малиот кинез што работеше за компанијата.Изгледа парите се in the bottom of the ocean :pos:

едит Еци грешка намерачен сум на Сара по смислена тактика во која ке ги скараме со Мајкл и ја неа ти него..
Климе 7 брат да ти кажам најозбилно откажи од доверливи извори знам дека нејке да жимее во Охрид hihi hihi hihi

Да ја согледав грешката, сори, значи и ти си ми сојузник. Ммм, а зошто одсекогаш мислев дека Теодоро ти е слаба страна?:vozbud:

:S:S
видиш тој детаљ сум го испуштил тоа беа времиња на маратонско гледање цели денови и може да ми попуштила концентрација...
а дека се заборавени не се гарант ТиБег прва епизода ке гњури по нив и ке ги суши со фен hihi hihi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom