Prison Break

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
Zdravoooooo............

KOJ SAKA STIGNAA NAJNOVITE SEZONI NA PRISON VO DVD TEKA KOJ SAKA MOZE DA GI IZNAJMI ZAVISI DO KOJ SEZONA GI GLEDAL....

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Вчера ја догледав првата сезона и ќе се мрднам додека да ја земам втората,зависна сум од филмот :helou:

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Штотуку ја догледав последната епизода од 1 сезона и имам да кажам само едно ТОП!
Во текот на оваа недела ќе ја земам и втората сезона, а може и до крајот, трета и четврта.
Серијата е навистина заразна (во позитивна смисла) така да, да ја чекам на Сител да гледам секоја недела и понеделник е незамисливо, кога може на компјутер да изгледам 10 епизоди одеднаш :tv:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.932
Поени од реакции
7.038
Штотуку ја догледав последната епизода од 1 сезона и имам да кажам само едно ТОП!
Во текот на оваа недела ќе ја земам и втората сезона, а може и до крајот, трета и четврта.
Серијата е навистина заразна (во позитивна смисла) така да, да ја чекам на Сител да гледам секоја недела и понеделник е незамисливо, кога може на компјутер да изгледам 10 епизоди одеднаш :tv:
Рекордот ми е 8 во еден ден. :tv:

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Ништо не е 8 бе. А цела трета сезона у еден ден да ја изгледаш?:pos:
Мора да е многу интересна третата сезона штом си ја поминал во еден ден, мене рекордот ми е 10 епизоди од првата сезона, немав повеќе инаку продолжував и со втората да ги имав:vozbud:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.092
Поени од реакции
45.987
Мора да е многу интересна третата сезона штом си ја поминал во еден ден, мене рекордот ми е 10 епизоди од првата сезона, немав повеќе инаку продолжував и со втората да ги имав:vozbud:
Па и третата е толку, 13 епизоди, скратена е ради штрајкот на сценаристите тој период, и Лост знам ја скратија исто, им се поремети цела концепција на серииве, знам 24 таа година не се ни емитуваа .

Иначе за Prison, ја имам цела изгледано, првата и втората сезона владеат, од остатокот се разочарав ептен, поготово од последната сезона и пред Се од the final break . :tapp:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Сега уште неколку епизоди ке ја завршам втората сезона...па да видиме шо има во третата :zlo:

Иначе мене рекордот ми е 7 епизоди до сега..:toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Денес,малце од малце го загледав и многу ми се допадна.:vozbud:

Колку епизоди поминаа до сеа??:smir:

Kajgana Shop