Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште кога излегоа со изјава дека ќе им дадат скоро 40.000 влезници , реков дека ќе играт на домашен терен. А @Cthulhu^ се жалеше. :icon_lol:

:) Е па убаво ќе беше да мораа да патуваат од Барселона у некој друг град. Влезниците односно бројките можда ќе беа исти и тогаш. И штета што навивачите не играат доле на терен :) Секоја чест за навивачите на Атлетик, Ињаки и центаршутот на Ибаи.

CGWLgj0WcAEqQzg.jpg:large

CGWl3-_WsAAovhY.jpg:large

CGWkcawWsAA43Cq.png:large

CGWkdEQXEAA_1oI.png:large

По победата над Кадиз во гости со 0-1 (вк. 1-2), Реал Овиедо се пласираше во Сегунда! :vozbud:

@ElNinho сакаш уште од сега да се кладиме дека нема да не тепате во Ла Коруња нареднава сезона? :icon_mrgr: Победа на Депор, јас добивам, победа на Реал ти добиваш, нерешено никој :kruna:
Ни тргна со кладбиве... :icon_mrgr:

Добро навистина неможам да разберам што по ѓаволите работат и како размислуваат целиот управен борд на Реал Мадрид на чело со Перез....зарем само бизнисот е битен, а екипата да стани циркуз на сметка на парите?..неможам да разберам како е можно бе да го ангажираат Бенитез?..што гледаат тие ненормални се?...и покрај сите овие шпекулации за него пак бев онака прилично сигурен дека се само шпекулации бидејќи не верував дека се дотолку ретардирани да го ангажираат..и стварно го ангажирале:pos::pos:....на Перез гаље му е дали ќе има или нема трофеи,фановите ќе бидат тие што ќе се нервираат и ќе ги гледаат успесите на Барселона..

Бенитез еј какви идиоти:tapp:

Сеа кога ќе почне со неговите ротации, Роналдо само во куп ќе го игра. :P

Реал на крајот на сезоната потона затоа што Карло ич не беше флексибилен и постојано играше со исти играчи и тактика. Не сум фан на Рафа ама мислам дека е ова подобро решение

Реал на крајот на сезоната потона затоа што Карло ич не беше флексибилен и постојано играше со исти играчи и тактика. Не сум фан на Рафа ама мислам дека е ова подобро решение

А кој да ги игра?..Кедира?..Иљараменди?..Хесе?..Арбелоа?..Алонсо?..Ди Мариа??..кој да игра??..зарем имаше играчи да менва?..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom