Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Sky Sports La Liga expert Guillem Balague has claimed Barcelona are leading the race to secure his services.

Barcelona have reportedly begun negotiations and are in pole position to secure the services of Villarreal striker Luciano Vietto

Балаге не е некој што погаѓа трансфери...

ова Вието во Атлетико :toe: веројатно на новинарите им било досадно за репрезентативната пауза, па немале што да напишат..
не викам дека нема шанси да отиде во Атлети, ама и во случај да отиде Симеоне ќе бира еден од Вието или Гризман, мое лично мислење е дека за следната сезона Симеоне ќе му даде шанса на Кореа да го мења Гризман.
Додека Манџукиќ веројатно ќе го продадат (за колку што го купиле) а Волфсбург биле најзагреани за него и сигурно ќе дојде играч што има слични карактеристики како него/Коста, а не Вието кој игра по повлечено.

иначе јас прочитав шпекулација дека Симеоне пред да го потпише договорот побарал да направат се за да му ги донесат Кавани и Курзава.

Баш напротив Манџукич според мене одлично се снајде во Атлетико и е измислен за оваа игра што ја практикува Симеоне и целиот концепт на тимот,донесувањето на Вието на негово место би било чекор назад.....фудбалот е игра за мажи а не за деца,Вието е сеуште пилиштар во споредба со Манџукич иако се различни играчи

изгледа Манџукиќ има проблеми со однесувањето и залагањето, неможе да е случајно и Пеп и Чоло да го “бркаат“..

Sky Sports La Liga expert Guillem Balague has claimed Barcelona are leading the race to secure his services.

Barcelona have reportedly begun negotiations and are in pole position to secure the services of Villarreal striker Luciano Vietto
Нема логика... Барса покрај напаѓачката тројка го има и Хадади. Не се сведува се на нападот на Барса и треба средина.

Зашто толкава радост за заминувањето на најдобриот стрелец во тимот? :toe:

Немам ништо против Манџо да остани. Радоста најмногу е за Гундоган, ни треба таков тип на играч. Марио и Тиаго си одат а како замена се споменуваат повеќе имиња како Камачо и Тиелеманс. Гундоган е одлично решение за најслабата точка во тимот моментално(y)

:zver: :oleee::zver:

:facepalm:

секој играч,што не игра во Реал или Барса,има своја претензија кон еден од 2та..
Или си Реал,или со Барса...нема 3то..нема неутрални..мора да имаш наклонетос кон едните..
Или си еСДеЕс или си Вмро...нема 3то..

Исто е..
Има безброј такви слики..нз шо утствари се палите толку (освен ако сте under15 годинки)

или дека и барса беше во трката за дечкото :D

Само Реал може да си дозволи 30м за резерва фудбалер

Немора да значи дека само клупата ќе ја грее.
Јас не го имам гледано Данило како игра но според тоа што го читам по интернетов се работи за доста добар играч, млад е и има простор за подобрување во неговата игра плус мотивација за Карвахал.
Долги се сезоните, а тим како Реал има амбиции за сите трофеи така да ќе треба ротација и добро е што е доведен.

За цената што да се дискутира, Порто со сите играчи кои се афирмираат кај нив секогаш ги даваат за големи суми.

Шо се 30 милиони за Перез. :D

Јебига, не е секој ко Барса да даде 20 милиони за играч кој нема сеуште одиграно утакмица.

А то погоре изворо ептен објективен. Го отековте со Марка, а каталонските се даааалеку попристрасни. Марка чак и на штета на Реал понекогаш објавува и процурува информации.
Aма ај, ви се врза некојси Франко филм дека сте угнетени и фурајте си.

А то погоре изворо ептен објективен. Го отековте со Марка, а каталонските се даааалеку попристрасни. Марка чак и на штета на Реал понекогаш објавува и процурува информации.
Aма ај, ви се врза некојси Франко филм дека сте угнетени и фурајте си.

Иако не кажав ништо за тоа погоре ти ми правиш споредби.
Не го отековме ние туку другар ти постираше вест од Марка.

Епа другар ти ( :D ) прв постираше од sport.es шо е same shit different каталонија.
А и одма негирате вистинитост на Марка споредувајќи ја со Курир а секој весник си има форсиран тим. Марка не е единствена, а нон стоп само таа се спомнува тука како шпанскиот Курир.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom