Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ептен падна психички Бејл, добар фудбалер е ама ете кога не му оди добро му оди очајно. Ако се заврши сезоната за Реал како што тргнала односно лошо мислам дека и тој заедно со Карло ќе летаат

Видлив е. И општо цела сезона,и конкретно на ова утакмица. Бар повеќе од Бејл.

За овој натпревар... И повеќе од видлив, но никаква корист од него. Само штета
Верувам ќе се согласат и фановите на Барса.

Да не продолжуваме со цитати, погоре оставив мислење на тема Нејмар/Бејл

Зуп4е им га спичи па ич. Добра утакмица беше мада Реал во второ како паднати од Марс беа, не знам што им се дешава.

Па ваша глупост е што го играте,ко да немате пари за алтернативи..

Али купуете мизерии ко Лукас и Чичарито...
Оооооо ти голем менаџеру кажи ми кој требаше Реал да купи во зимскиот трансфер период, кој беше world class слободен играч? Никој не очекуваше Чаби Алонсо да не шитне летото на 4 дена пред да се затвори трансфер периодот.

Realno slab natprevar so nekoi povremeni blesoci.

Ronaldo ne se vide ama bapna golce + precka..Povtorno calma calma ..:icon_mrgr:
Messi slabo iako i toj za malku ke pogodese.Ja vidov topkata v gol,epten blisku.

Benz dijamantot rasturi prvo,posle i toj vleze kompletno vo siviloto na Mreal.

Do 65 min igrase Mreal,posle kako pred kooperacija se dvizea.Tolku se presisaa?

Epten prijatelski raspolozeni,zatoa vaka slab natprevar ispadna.:boksix:

Carvajal koga go tegnese Mascherano za ushe,a toj mislese Kika go napravi toa..:pos:

Lele kopitono Bale kolku e slab covece ama se iskina od igranje.:cuc:Od koga go napravi frizon, zaboravi da igra.:jajce:

Прво полувреме доминација на Реал, целосна. Беа далеку помотивирани и со поголема желба да победат и да ги сменат работите на врвот.
Почетокот на второ беше така некаков, до кај 50-та, можда 55 минута не ме држете за збор. Потоа Барселона успеа да ја поднаметне онаа препознатлива игра и да подвоспостави контрола која на крај резултира со индивидуален потег, голот на Суарез.
После голот им падна карактерот на Реал и можеа ако беа поефикасни во реализацијата да ги истурат, како што можеа и Реал во прво да постигнат повеќе погодоци.

Задоволен сум со резултатот секако, но титулата никако не е решена. Гледаме со какви падови и кревања се соочуваат двете екипи во теков на сезоната. Влијание ќе има и тоа кој ќе истурка повеќе во Лига на Шампиони секако.

Нема врска ова со буџетот, едноставно моментално ситуацијата со играчите и клупата е многу очајна, влегува повредениот Хесе да направи разлика... Јас повеќе разлика ќе направам :D
Оти во Барса од клупа играчишта како Педро, Серхи и Рафиња ќе направат чуда...

Оооооо ти голем менаџеру кажи ми кој требаше Реал да купи во зимскиот трансфер период, кој беше world class слободен играч? Никој не очекуваше Чаби Алонсо да не шитне летото на 4 дена пред да се затвори трансфер периодот.

Никој не требаше да купувате,не ве терав јас да го изолирате Кедира пошто не ви продава доволно дресови и буквално да го напраите ко да не постои...

Ако сеа тоа ви се удара од глава..

Bale is still running. :D

11082642_778420528914466_2116998810944192412_n.jpg

Детето со моторче во газот. :motorce:

Оти во Барса од клупа играчишта како Педро, Серхи и Рафиња ќе направат чуда...
Замените наши вечерва вс замените наши :D Не заебавај, газ ќе дадат еден Чави и Бускетц да влезат во 70та од кај Реал, колку и да ги мразам.

И дај бе нека му каже некој на Бејл дека треба да истрижи она котруљот на глава, нека заличи на човек ...
мислу дека што и да направи неверују дека некад ке заличи на човека :)

Никој не спомна феилот на Роналдо кога сакаше да изнуди пенал за што доби жолт картон :D Која њубара..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom