Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Видлив е. И општо цела сезона,и конкретно на ова утакмица. Бар повеќе од Бејл.
Оооооо ти голем менаџеру кажи ми кој требаше Реал да купи во зимскиот трансфер период, кој беше world class слободен играч? Никој не очекуваше Чаби Алонсо да не шитне летото на 4 дена пред да се затвори трансфер периодот.Па ваша глупост е што го играте,ко да немате пари за алтернативи..
Али купуете мизерии ко Лукас и Чичарито...
Океј, судејќи според второто 3-2, ама Реал не заслужи да остане со 1 гол на крајот, не после онакво прво полувреме.
Оти во Барса од клупа играчишта како Педро, Серхи и Рафиња ќе направат чуда...Нема врска ова со буџетот, едноставно моментално ситуацијата со играчите и клупата е многу очајна, влегува повредениот Хесе да направи разлика... Јас повеќе разлика ќе направам![]()
Оооооо ти голем менаџеру кажи ми кој требаше Реал да купи во зимскиот трансфер период, кој беше world class слободен играч? Никој не очекуваше Чаби Алонсо да не шитне летото на 4 дена пред да се затвори трансфер периодот.
Реаловци викаат зиданка имал затоа не се стрижелИ дај бе нека му каже некој на Бејл дека треба да истрижи она котруљот на глава, нека заличи на човек ...
Замените наши вечерва вс замените нашиОти во Барса од клупа играчишта како Педро, Серхи и Рафиња ќе направат чуда...
мислу дека што и да направи неверују дека некад ке заличи на човекаИ дај бе нека му каже некој на Бејл дека треба да истрижи она котруљот на глава, нека заличи на човек ...