Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Шупакот ќе го дадат против Реал за бод, против циганчињава ко на излет да дошле :D

Ќе се изеде жив педеров, кога ќе види дека имаше рака од Меси. Сеа ќе има епско судење во второ полувреме.

Шупакот ќе го дадат против Реал за бод, против циганчињава ко на излет да дошле :D
Грешка си, не е ова Еспањол.

Лани Атлетико ни ја лапна Примера на Кампот и не исфрли од ЛШ

Ne se sudi ona raka. Ete sto se slucuva so Atletico koga prvi primaat gol. Prasanje e samo kolku ke izedat do kraj. Koga ke vidis i so koj budzet raspolagaat vo sporedba i so Real i so Barsa, mozda i ne e fer da im sudis kako biraat da igraat.

Атлетико не знае кај тера мечов. Мислам дека првпат гледам волку раштиман Атлетико, особено по таа десна страна, Меси ги отвори ко свинска паштета.
Нема поодвратно створење од она Бускец, и Манџукиќ реагираше гадно со лакт, ама овај падна божем го погодиле со снајпер.

Стартот над Нејмар мораше да го санкционира. Секоја утакмица прават по неколку вакви стартови, мора да се заштитуваат противничките играчи, дур им се на број нозете. Барса ги убија во поим. Не мрднаа. Искрено не очекував ваква доминација. Иако голот во најмала рака спорен, според мене нерегуларен. Заслужено убедливо водство.

Ова Ракитиќов тежок труп е, стварно не знам што гледаат овие во него што го фалат секоја утакмица :toe:
Суарез игра одлично додека не дојде пред гол.

Ќе се изеде жив педеров, кога ќе види дека имаше рака од Меси. Сеа ќе има епско судење во второ полувреме.

Za sudijava ti e muabetov? Pa ako ne se lazam, lani istiov sudija i podari pobeda na Barsa vo Madrid so dva nepostoecki penala i crven. Ili ne e istiot Maljenko ovoj?

Греoтa кaкви судии судaт вo пoследнo време.

Кoлку се ќoрaви... ни вaквo нештo не не спaсувa
instant-replay-officials.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom