Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
За 5 минути пред мене, Атсо ми ги собра лајковите :(

Шала на страна капа доле за Виљареал:cuc::cuc:
Ајде сите лајк кај Ајсбој и јас сакав да го објавам брат знам како ти е.:cenzura:

За респект е гестот.

Иначе, Гохан се вика ама мене на Крилин ми личи. :D (ytcom)
win!:pos:[DOUBLEPOST=1409937595][/DOUBLEPOST]Коста се повредил Дел Боске Ел Хадади го повикал.:facepalm: Љоренте, Адуриз, Негредо... Кога одиш на таа опција Мората не е подобар избор? Некни за u-21 дебитира сега за сениорски состав го викнале:pos:

Последно уредено:
win!:pos:[DOUBLEPOST=1409937595][/DOUBLEPOST]Коста се повредил Дел Боске Ел Хадади го повикал.:facepalm: Љоренте, Адуриз, Негредо... Кога одиш на таа опција Мората не е подобар избор? Некни за u-21 дебитира сега за сениорски состав го викнале:pos:

Негредо и Мората се повредени, ама Адуриста морал да го викне :D
дефинитивно нема да го пушти Мунир, не верувам и Пако дека ќе игра од прва минута, знаејќи го Дел Боске ќе почне со лажна деветка. :facepalm:

Ова со Мунир, гарант е 'наредба' од федерацијата. Работата е да заигра 2-3 минути пред крај(кога Шпанците ќе водат 5-0), чисто за да го осигураат дека е нивни играч, дека нема да заигра за Мароко.

анкета на marca за летните засилувања.
гласови за голмани:
1. Навас 34.114
2. Моја 25.863
3. Браво 22.103
од одбрана:
1. Сикеира 33.000
2. Отаменди 28.716
3. Матје 25.401
од средина:
1. Ракитиќ 39.921
2. Крос 39.593
3. Деулофеу 30.245
напаѓачи:
1. Негредо 36.882
2. Гризман 36.860
3. Суарез 36.588

интересно :)
гласањето е завршено ама целата анкета можете да ја погледате овде:
http://www.marca.com/debate/2014/09/151443/pinta-votaciones151443.html

Ова со Мунир, гарант е 'наредба' од федерацијата. Работата е да заигра 2-3 минути пред крај(кога Шпанците ќе водат 5-0), чисто за да го осигураат дека е нивни играч, дека нема да заигра за Мароко.
Овој озбилно ќе игра за Шпанија, а не Мароко?:tapp:

У ствари сега гледам дека бил роден во Шпанија...

Ништо чудно и да игра цела утамица против нас , и да распуца со хет-трик. :pos:

Ama po novo mislam deka e do 5 utakmici, neli so Diego Costa bese slicen slucaj pa mozese da smeni. Taka da i da igra i 4 minuti i 4 utakmici isto mu se faka.

Ama po novo mislam deka e do 5 utakmici, neli so Diego Costa bese slicen slucaj pa mozese da smeni. Taka da i da igra i 4 minuti i 4 utakmici isto mu se faka.
Коста за Бразил имаше одиграно само пријателски па затоа имаше право да смени репрезентација.

Со пријателски мислам дека е ограничен број. На офцијален натпревар доволно е само да заигра(5 секунди) и не може да менува репрезентација.
Ова со нас им доаѓа полесно од пријателска, а ќе си осигураат нов играч. :D

Со пријателски мислам дека е ограничен број. На офцијален натпревар доволно е само да заигра(5 секунди) и не може да менува репрезентација.
Ова со нас им доаѓа полесно од пријателска, а ќе си осигураат нов играч. :D
И ние имаме играч од ла масија...има да ги здроби, ас од ракав ќе ни биде :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom