Jack Nolan
Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Ајде сите лајк кај Ајсбој и јас сакав да го објавам брат знам како ти е.За 5 минути пред мене, Атсо ми ги собра лајковите
Шала на страна капа доле за Виљареал![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде сите лајк кај Ајсбој и јас сакав да го објавам брат знам како ти е.За 5 минути пред мене, Атсо ми ги собра лајковите
Шала на страна капа доле за Виљареал![]()
Успат и сликите на Инстаграм да ми ги хартнете <3...фала ви.Ајде сите лајк кај Ајсбој и јас сакав да го објавам брат знам како ти е.![]()
win!За респект е гестот.
Иначе, Гохан се вика ама мене на Крилин ми личи.(ytcom)
win![DOUBLEPOST=1409937595][/DOUBLEPOST]Коста се повредил Дел Боске Ел Хадади го повикал.
Љоренте, Адуриз, Негредо... Кога одиш на таа опција Мората не е подобар избор? Некни за u-21 дебитира сега за сениорски состав го викнале
![]()
Овој озбилно ќе игра за Шпанија, а не Мароко?Ова со Мунир, гарант е 'наредба' од федерацијата. Работата е да заигра 2-3 минути пред крај(кога Шпанците ќе водат 5-0), чисто за да го осигураат дека е нивни играч, дека нема да заигра за Мароко.
Ова со Мунир, гарант е 'наредба' од федерацијата. Работата е да заигра 2-3 минути пред крај(кога Шпанците ќе водат 5-0), чисто за да го осигураат дека е нивни играч, дека нема да заигра за Мароко.
Ama po novo mislam deka e do 5 utakmici, neli so Diego Costa bese slicen slucaj pa mozese da smeni. Taka da i da igra i 4 minuti i 4 utakmici isto mu se faka.Ова со Мунир, гарант е 'наредба' од федерацијата. Работата е да заигра 2-3 минути пред крај(кога Шпанците ќе водат 5-0), чисто за да го осигураат дека е нивни играч, дека нема да заигра за Мароко.
Коста за Бразил имаше одиграно само пријателски па затоа имаше право да смени репрезентација.Ama po novo mislam deka e do 5 utakmici, neli so Diego Costa bese slicen slucaj pa mozese da smeni. Taka da i da igra i 4 minuti i 4 utakmici isto mu se faka.
da, da, ustvari prijatelski bea toa, greskaКоста за Бразил имаше одиграно само пријателски па затоа имаше право да смени репрезентација.
И ние имаме играч од ла масија...има да ги здроби, ас од ракав ќе ни бидеСо пријателски мислам дека е ограничен број. На офцијален натпревар доволно е само да заигра(5 секунди) и не може да менува репрезентација.
Ова со нас им доаѓа полесно од пријателска, а ќе си осигураат нов играч.![]()