Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
знам ова дека е најмал проблем во Реал моментално ама што е со фризон на Бејл жити мене, венче се носи ако имаш убаво лице да ти го открие, ко Бекам што носеше, не ако изгледаш како Коба од Planet of the Apes :oops:

После 40та секунда, се гледа Зиданката на тилчето :icon_lol:

После 40та секунда, се гледа Зидановката на тилчето :icon_lol:

ах, ете зашто пуштал коса :D ќе направи и тој трансплантација како Руни, само нека му потенцира на докторот да не му пресадат влакна од под мишка ко на прасево наше :ROFLMAO:

7мо место во Примера, одбранета ЛШ.

Тој е плано, ова сето е оптичка варка :noze:

Лани на Ноу Камп нели го исвиркуваа Меси?
Не!
Ни лани, ни полани, ни никогаш. Не знам каков треба да е тој навивач на Барселона што ќе го исвирка Меси.
Тоа е исто како навивач на Реал во последните 2 сезони да рече дека Кристијано не им е потребен на Реал. Секоја чест и за Бејл, ѕвер е, ама Кристијано е легенда.
знам ова дека е најмал проблем во Реал моментално ама што е со фризон на Бејл жити мене, венче се носи ако имаш убаво лице да ти го открие, ко Бекам што носеше, не ако изгледаш како Коба од Planet of the Apes :oops:
Не ме разочарувај барем ти :D Фудбалот не е манекенство, не е битен кој е убав, а кој не. Битно е кој ќе победи, а Бејл е тип на играч кој треба да го имаш ако сакаш да победуваш.
Можеме да не го сакаме Реал, или навивачите на Реал да не ја сакаат Барса, ама некои работи се очигледни, како на пример дека Кристијано и Бејл се вонсериски играчи. Со еден потег можат да решат натпревар.

:tapp:

925649_734325893304775_528051407_a.jpg

Шо е крив Бензема тука шо голманот избрза да затвори[DOUBLEPOST=1410681624][/DOUBLEPOST]FC Bayern English ‏@FCBayernEN 5h
.@XabiAlonso had the most touches of the ball on the pitch (150) and covered the most distance amongst #FCBayern players (11.8 km). #FCBVFB:ROFLMAO:

Последно уредено:
Не!
Ни лани, ни полани, ни никогаш. Не знам каков треба да е тој навивач на Барселона што ќе го исвирка Меси.
Тоа е исто како навивач на Реал во последните 2 сезони да рече дека Кристијано не им е потребен на Реал. Секоја чест и за Бејл, ѕвер е, ама Кристијано е легенда.

Не ме разочарувај барем ти :D Фудбалот не е манекенство, не е битен кој е убав, а кој не. Битно е кој ќе победи, а Бејл е тип на играч кој треба да го имаш ако сакаш да победуваш.
Можеме да не го сакаме Реал, или навивачите на Реал да не ја сакаат Барса, ама некои работи се очигледни, како на пример дека Кристијано и Бејл се вонсериски играчи. Со еден потег можат да решат натпревар.
Чекај, сериозно ми го кажуваш на мене ова? Ко да не знам ебате, не гледам од вчера спорт, прокоментирав само. Ќе идам сеа у фан клуб Баерн да прокоментирам нешо за Рибери, оди да ме цитираш дека може да реши со еден потег натпревар оти го немам гледано како игра :icon_lol:

Чекај, сериозно ми го кажуваш на мене ова? Ко да не знам ебате, не гледам од вчера спорт, прокоментирав само. Ќе идам сеа у фан клуб Баерн да прокоментирам нешо за Рибери, оди да ме цитираш дека може да реши со еден потег натпревар оти го немам гледано како игра :icon_lol:
Why so serious? :(
Не бе, тоа не се однесуваше на тебе, онака си го напишав :D На тебе се однесуваше само делот до првата точка. :D

Шо е крив Бензема тука шо голманот избрза да затвори
Тоа шо е нуб и не знае да прими топка, ниту пак да ја шутне на прва...каков голман какви бакрачи ова и Илчо Наумовски ќе го дадеше, за Пандев да не правиме муабет.

Шо е крив Бензема тука шо голманот избрза да затвори
Напаѓач на Реал Мадрид со број 9 на грбот треба да поседува одредени квалитети. Пожелно е барем да знае да прими топка, за да не се одбива од него ко од дрво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom