Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
знам ова дека е најмал проблем во Реал моментално ама што е со фризон на Бејл жити мене, венче се носи ако имаш убаво лице да ти го открие, ко Бекам што носеше, не ако изгледаш како Коба од Planet of the Apes![]()
ах, ете зашто пуштал косаПосле 40та секунда, се гледа Зидановката на тилчето
Не!Лани на Ноу Камп нели го исвиркуваа Меси?
Не ме разочарувај барем тизнам ова дека е најмал проблем во Реал моментално ама што е со фризон на Бејл жити мене, венче се носи ако имаш убаво лице да ти го открие, ко Бекам што носеше, не ако изгледаш како Коба од Planet of the Apes![]()
Навивачи на Реал, еве ви потпис.Кристијано е легенда.
Чекај, сериозно ми го кажуваш на мене ова? Ко да не знам ебате, не гледам од вчера спорт, прокоментирав само. Ќе идам сеа у фан клуб Баерн да прокоментирам нешо за Рибери, оди да ме цитираш дека може да реши со еден потег натпревар оти го немам гледано како играНе!
Ни лани, ни полани, ни никогаш. Не знам каков треба да е тој навивач на Барселона што ќе го исвирка Меси.
Тоа е исто како навивач на Реал во последните 2 сезони да рече дека Кристијано не им е потребен на Реал. Секоја чест и за Бејл, ѕвер е, ама Кристијано е легенда.
Не ме разочарувај барем тиФудбалот не е манекенство, не е битен кој е убав, а кој не. Битно е кој ќе победи, а Бејл е тип на играч кој треба да го имаш ако сакаш да победуваш.
Можеме да не го сакаме Реал, или навивачите на Реал да не ја сакаат Барса, ама некои работи се очигледни, како на пример дека Кристијано и Бејл се вонсериски играчи. Со еден потег можат да решат натпревар.
Why so serious?Чекај, сериозно ми го кажуваш на мене ова? Ко да не знам ебате, не гледам од вчера спорт, прокоментирав само. Ќе идам сеа у фан клуб Баерн да прокоментирам нешо за Рибери, оди да ме цитираш дека може да реши со еден потег натпревар оти го немам гледано како игра![]()
Тоа шо е нуб и не знае да прими топка, ниту пак да ја шутне на прва...каков голман какви бакрачи ова и Илчо Наумовски ќе го дадеше, за Пандев да не правиме муабет.Шо е крив Бензема тука шо голманот избрза да затвори
Напаѓач на Реал Мадрид со број 9 на грбот треба да поседува одредени квалитети. Пожелно е барем да знае да прими топка, за да не се одбива од него ко од дрво.Шо е крив Бензема тука шо голманот избрза да затвори