Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Манџукич е најслабиот напаѓач што играл за Атлетико. Потфрлија овој пат челниците на клубот, Манџо не е тип на напаѓач за тим како Атлетико. Чим не може да ја земе топката да ја влече напред, некој шпринт дриблинг шо било не е тоа тоа. Колку само им фали Коста.
Публиката најсмешна ми е. Го исвиркуваат Касиљас, иконата на клубот после Раул. Тоа ти е исто ко Пујол да го исвиркуваа у Ноу Камп, море не Пујол факин Валдес никогаш не бил исвиркуван иако сите знаеме колку кикса има направено
за Манџукиќ се сложувам со тебе и имам пишувано, нејќам да се пофторувам.
додека за публиката тоа е нормално.
Лани на Ноу Камп нели го исвиркуваа Меси? такви се навивачите во Шпанија особено на екипите кој се борат за повисок пласман, еве пример во Валенсија пред 2 години кога и да влезеа Пиати или Парехо беа исвиркувани исто и на добир со топка. Додека оваа година на презентација на тимот, добија многу големи овации. Нормално е ова во Шпанија, прашање на време е кога ќе почнат да го исвиркуваат Џејмс.
Реал катастрофа... самоубиство е да играш без задњи везни цела сезона. Мора да го пробаат Иљараменди, дечкото одличен беше во Сосиедад, лани цела сезона му беше под притисок и на игрите што ги имаше во Сосиедад заслужува да добие уште една шанса.
знам ова дека е најмал проблем во Реал моментално ама што е со фризон на Бејл жити мене, венче се носи ако имаш убаво лице да ти го открие, ко Бекам што носеше, не ако изгледаш како Коба од Planet of the Apes![]()