Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Bez navreda ama imam predcustvo deka real pak ke go srkni od atletiko

Не те вара предчуство брат, еве јас на пример предчуствувам дека Билбао ќе напрај добра работа па се ќе си дое на свое место.:icon_lol:

Многу нерешени мислам дека ќе има викендов...онака од кладионичарски аспект, ама такви ми се некако дуеливе, сите се тука некаде.

^

13226773-illustration-of-set-of-four-aces-playing-card-on-black-background.jpg

„Резултатите“ за утре.

Феде во почетниве кола е одличен, стрелаше на два пати, а и против Реал беше доста опасен ако продолжи вака Валенсија ќе добие супер засилување догодина. (y)
Супер меч, доста шанси на двете страни Кордоба игра доста храбро и мотивирано не се плашат да нападнат. Интересно екипче.
Бар во 11 да ја ставеа кошаркава :(

Феде во почетниве кола е одличен, стрелаше на два пати, а и против Реал беше доста опасен ако продолжи вака Валенсија ќе добие супер засилување догодина. (y)
Супер меч, доста шанси на двете страни Кордоба игра доста храбро и мотивирано не се плашат да нападнат. Интересно екипче.
Бар во 11 да ја ставеа кошаркава :(

Феде добар :) баш сега гледам хајлајтс, да не беше себичен Гилас можеше два гола да даде на утакмицава.
лошо е што Кордоба може да го откупи за 8М, страв ми е да не направат нешто како Верона со Итурбе, мада немаат пребиена пара[DOUBLEPOST=1410606089][/DOUBLEPOST]Феде Меси :)
https://vine.co/v/OaqZ62tBX7B

Последно уредено:
Најдобриот состав од новите засилувања:
equipo_liga.png

^ многу ми се глупи овие состави Негредо - Манџукиќ - Саурез па уште и Гризман и Џејмс :facepalm:
ај да пробам ја.
Навас
Рукавина - Отаменди - Матје - Сикеира
Крос - Ракитиќ
Орта - Родриго - Гризман
Суарез​
малце идев и според тоа колку се платени играчите, затоа Рукавина и Орта се најдоа овдека :)

Феде добар :) баш сега гледам хајлајтс, да не беше себичен Гилас можеше два гола да даде на утакмицава.
лошо е што Кордоба може да го откупи за 8М, страв ми е да не направат нешто како Верона со Итурбе, мада немаат пребиена пара[DOUBLEPOST=1410606089][/DOUBLEPOST]Феде Меси :)
https://vine.co/v/OaqZ62tBX7B

aбе кај ќе најдат Кордоба 8М :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom