- Член од
- 7 септември 2014
- Мислења
- 3.430
- Поени од реакции
- 2.113
Bez navreda ama imam predcustvo deka real pak ke go srkni od atletiko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bez navreda ama imam predcustvo deka real pak ke go srkni od atletiko
Што убаво си се наместени утакмициве за утре 8 саати фудбал, уште да немав девојка![]()

Феде во почетниве кола е одличен, стрелаше на два пати, а и против Реал беше доста опасен ако продолжи вака Валенсија ќе добие супер засилување догодина.
Супер меч, доста шанси на двете страни Кордоба игра доста храбро и мотивирано не се плашат да нападнат. Интересно екипче.
Бар во 11 да ја ставеа кошаркава![]()
баш сега гледам хајлајтс, да не беше себичен Гилас можеше два гола да даде на утакмицава.

Феде добарбаш сега гледам хајлајтс, да не беше себичен Гилас можеше два гола да даде на утакмицава.
лошо е што Кордоба може да го откупи за 8М, страв ми е да не направат нешто како Верона со Итурбе, мада немаат пребиена пара[DOUBLEPOST=1410606089][/DOUBLEPOST]Феде Меси
https://vine.co/v/OaqZ62tBX7B

Не си ти ко мене, еднаш у живот Реал ги имав, они од 0-2, 4-2 изгубија...Ајде бе аматери ве имам на тикет![]()
Не не играј више жити менеНе си ти ко мене, еднаш у живот Реал ги имав, они од 0-2, 4-2 изгубија...