- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.540
- Поени од реакции
- 2.592
Абе плачковци, Валенсија уште од вториот гол,таму 30 мин ли кога беше почна да задржува време.
+ второ полувреме имаше 5 измени.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Карвахал и Марсело влегоа на полувреме.Абе плачковци, Валенсија уште од вториот гол,таму 30 мин ли кога беше почна да задржува време.
Мене не ми е јасно Реал и Валенсија толку да се опасни во напад од прекиди, а дупки да се кога треба истиот да се брани.
Барса поштено доминира оваа сезона, напад и одбрана. Не се сеќавам да имаме примено гол од корна оваа сезона.
![]()
Па не е ни нешто баш бел, од Сан/но Томе и Принсипе е човекот![]()
Не памтам тренер кој помалце придонел кон тимот и освојување на лига, се кладам ја да бев на клупа исти кур ќе беше. Али Суарез-Меси-Нејмар![]()
Е, вакви тимови од Х причини гнијат по трети лиги, а у прва лига игра факинг Гетафе кој нема ни 3.000 на натпревар.Реал Овиедо ја прослави титулата во првата група од третата шпанска дивизија пред 27.035 гледачи.
![]()
Сепак ќе мораат да играат плеј-оф за влез во Сегунда.
Не памтам тренер кој помалце придонел кон тимот и освојување на лига, се кладам ја да бев на клупа исти кур ќе беше. Али Суарез-Меси-Нејмар![]()