Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој напредок го бележи шпанскава лига е нешто неверојатно. Пред неколку години асистентот од Манчестер беше прв тренер на Реал за сега избрканиот на иститот тој Манчестер да е тренер на екипа која ќе конкурира за средината на табелата, место за кое конкурираше со онај Манчестер.

Го презедовте приматот на најдобра лига, честито.

Крф да ви се стори.

Шпанската лига е најквалитетна и најдобра веќе 4 сезони

Кој напредок го бележи шпанскава лига е нешто неверојатно. Пред неколку години асистентот од Манчестер беше прв тренер на Реал за сега избрканиот на иститот тој Манчестер да е тренер на екипа која ќе конкурира за средината на табелата, место за кое конкурираше со онај Манчестер.

Крф да ви се стори.

Среќа двата „отпадока“ од Барса и едниот од Реал не се најдобрите тројца во ПЛ моментално... :rolleyes:

Среќа двата „отпадока“ од Барса и едниот од Реал не се најдобрите тројца во ПЛ моментално... :rolleyes:

Тој од Атлетико Мадрид(најдобриот стрелец) подножичка е

Не се заебавајте, каква најјака лига. КПР да дојде ќе ни освои дупла круна. Ма каков КПР, и Јунајтед да дојде ќе освои. Јебига, Премиер си е Премиер :D

Крф да ви се стори.

хехе...
барем биди до крај искрен и кажи дека Мојс потпиша за Манчестер со цел да се борат за врвот, а не да конкурираат за 10 место. :D

Не се заебавајте, каква најјака лига. КПР да дојде ќе ни освои дупла круна. Ма каков КПР, и Јунајтед да дојде ќе освои. Јебига, Премиер си е Премиер :D

уште се смееам кога ќе ми текне дека викаа “ланскиот Саутемптон ќе прегазел 16 екипи од Примера“, а денешниов Саутемптон да игра во Примера, страв ми е да помислам што ќе биде ... o_O

хехе...
барем биди до крај искрен и кажи дека Мојс потпиша за Манчестер со цел да се борат за врвот, а не да конкурираат за 10 место. :D

уште се смееам кога ќе ми текне дека викаа “ланскиот Саутемптон ќе прегазел 16 екипи од Примера“, а денешниов Саутемптон да игра во Примера, страв ми е да помислам што ќе биде ... o_O

Мојс дојде, се збуни и замина. Со која цел дошол е сега крајно небитно. :D

Сотон да дојди во примера ќе биди на ниво на Сосиедат. Ќе беше уствари, сега сосиедат ќе кинат со мојс, то значи дека ако дојди сотон, ќе отпадни. Искрено и реално.

Духовитост левел: ManUtd fans
Јас па заборавив дека си имам работа со дечки што за секоја заебанција во темата за смешни слики, кога ќе се постира слика од Јунајтед, ги цитираат сите еден по еден и им држат предавања.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom