Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.283
- Поени од реакции
- 17.962
Да да на не лути се, втор бев, за малку...Аааа некој дошол на второ место, па не се фали.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да на не лути се, втор бев, за малку...Аааа некој дошол на второ место, па не се фали.![]()
Кој напредок го бележи шпанскава лига е нешто неверојатно. Пред неколку години асистентот од Манчестер беше прв тренер на Реал за сега избрканиот на иститот тој Манчестер да е тренер на екипа која ќе конкурира за средината на табелата, место за кое конкурираше со онај Манчестер.
Го презедовте приматот на најдобра лига, честито.
Крф да ви се стори.
Кој напредок го бележи шпанскава лига е нешто неверојатно. Пред неколку години асистентот од Манчестер беше прв тренер на Реал за сега избрканиот на иститот тој Манчестер да е тренер на екипа која ќе конкурира за средината на табелата, место за кое конкурираше со онај Манчестер.
Крф да ви се стори.
Среќа двата „отпадока“ од Барса и едниот од Реал не се најдобрите тројца во ПЛ моментално...![]()
Тој од Атлетико Мадрид(најдобриот стрелец) подножичка е
Крф да ви се стори.
Не се заебавајте, каква најјака лига. КПР да дојде ќе ни освои дупла круна. Ма каков КПР, и Јунајтед да дојде ќе освои. Јебига, Премиер си е Премиер![]()
хехе...
барем биди до крај искрен и кажи дека Мојс потпиша за Манчестер со цел да се борат за врвот, а не да конкурираат за 10 место.
уште се смееам кога ќе ми текне дека викаа “ланскиот Саутемптон ќе прегазел 16 екипи од Примера“, а денешниов Саутемптон да игра во Примера, страв ми е да помислам што ќе биде ...![]()
Мојс да ги имаше во Јунајтед играчите што ги има ван Гал, ќе освоеше ПЛ во декември.
Ајдее, одиме на некакви си провокации.Mojs da ja imase ovaa barsa ce go pregazese real i ls ce osvoese.
Веројатно и титулата во ЛШ ќе ја обезбедеше во јануари.Мојс да ги имаше во Јунајтед играчите што ги има ван Гал, ќе освоеше ПЛ во декември.
Веројатно и титулата во ЛШ ќе ја обезбедеше во јануари.