Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ние од никогаш не сме се срамеле или сме го негирале фактот дека трошиме премногу и некогаш непотребно, колку да се покажат мускули.

Колку пари потроши ти ? :pos:[DOUBLEPOST=1406047936][/DOUBLEPOST]Паѓаат во делириум за факинг Хамес кој до СП не знаевме дека постои и Крос кој беше замена на Тиаго Алкантара. :pos:

Добар играч е Хамес само што е препрепреплатен. Реална цена треба да му биде 35-40 милиони максимум.

Колку пари потроши ти ? :pos:[DOUBLEPOST=1406047936][/DOUBLEPOST]Паѓаат во делириум за факинг Хамес кој до СП не знаевме дека постои и Крос кој беше замена на Тиаго Алкантара. :pos:
Тоа ти не си знаел дека постои, јас уште од Порто го пратев и може да ти кажам дека партали правеше и таму и во Монако. Али нормално, тоа не е гаранција дека ќе прави партали и во Реал.

Тоа ти не си знаел дека постои, јас уште од Порто го пратев и може да ти кажам дека партали правеше и таму и во Монако. Али нормално, тоа не е гаранција дека ќе прави партали и во Реал.

Јас појма немав за играчов , само знам дека прочитав огромната оштета што ја плати Монако за него била поради тоа што го купија во пакет со Мутињо а тој имал клаузула за процент од продажба во друг клуб што морал Порто да ја плати , затоа на Хамес ставија нереално голема оштета а на Мутињо помала.

Ригелчо паѓаше во делириум за 31 репрезентација на Свецкото
Штета што на крајот падна во депресија зашто триесет и втората освои :(

Јас појма немав за играчов , само знам дека прочитав огромната оштета што ја плати Монако за него била поради тоа што го купија во пакет со Мутињо а тој имал клаузула за процент од продажба во друг клуб што морал Порто да ја плати , затоа на Хамес ставија нереално голема оштета а на Мутињо помала.
И сега е преплатен, не само тогаш во Монако, али муабетот ми беше дека далеку е од непознат.

Тиаго беше повреден , погледни кој седеше на клупа пред Тиаго да се повреди.

Доста сега , им го расипавме расположението. :icon_lol:
Што убаво си беа расположени со Хамес и Крос а тоа што ги имаат Пепе и Рамос уште во тим ќе ги видам.:icon_lol:

Барса има потрошено 350 милиони помалку од Реал за засилувања последниве 15 години. Кој има повеќе титули овој период?

Ви се остава простор да сте арогантни, ради децимата нели, ама не претерувајте. :D

И убаво рече Џек, многу смешно изгледате од страна. Мене како фан воопшто не ме интересира сумата одвоена за играч затоа што ми е јасно колкава е пропорцијата на бизнис во фудбалот. А споредувањето на размери како трансфер-квалитет требаше одамна да заврши, со трансферот на Иљара.

@Божино не ми пипај Ла Масија педеру. :D
Не сериозно, глупаво е да се доведува во прашање слоганот mes que un club и квалитетот на Ла Масија заради 2-3 високи трансфери, па вие такви ги имате секое ебено лето.

А за тоа дали Барса се држела рамо до рамо со Реал ( :pos: ) со играчи од Масија најдобро говори периодот 2008-2012 кога имаше и најмногу играчи од погонот.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom