Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нели еден свирнаа против Барса,Валдез ја фати,мислам со Ваљекано беше?Most penalties goals in the Liga this season
![]()
Па и не баш, многу повеќе утакмици ќе изгледаш овака, отколку како што беа порано 5 утакмици натрупани во недела у 17:00...
Уште да имаше кај да ги изгледаш на раат, а не да кривим кичма на нет...![]()
Де бе сите ја имаат Спортклуб у понуда...
Ја имаат, ама ја немаат 3-ка (Прајм). По една/две утакмици ако изгледам на кецот и двојката за еден викенд, некад ни толку нема.
Ама затоа тројката му ебаа мамата, цел ден иде Примера (посебно утре и задутре).
Ја имаат, ама ја немаат 3-ка (Прајм). По една/две утакмици ако изгледам на кецот и двојката за еден викенд, некад ни толку нема.
Ама затоа тројката му ебаа мамата, цел ден иде Примера (посебно утре и задутре).
Топ тема си, ептен си ни важен и мора да те збориме
И кога веќе некој продава муда за бубрези за пеналот над Иско, нека каже нешто и за ракометот од Сонг у шеснаестерец шо не го судеа за Селта. Или тоа не му одговара па нема зошто да се збори.
Чист пенал, па не приметив некој да дроби овде зошто и како не го судеше судијата.

Темава
Барса во локално дерби 0-0 до 60та мин. против Еспањол.
Постови: 0
Се гледа колку ви е битна лигава
Па во ЕПЛ да се играше натпреваров до сега ќе се наполнеа 10 страни од кој во последните 2 ќе се рушеа теориите на Архимед.