Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак ќе речам, ако не правиме список не значи дека и вие не постигнувате нерегуларни голови.
Без двајцата најдобри играчи, Елче можеби и онака ќе ги тепавте, ама нешто посолиден клуб тешко..
I 31 u spanija9 титули?

Што има врска тоа , за вас не гледаат по 2м офсајди па никому ништо .Сречковци Реал. Кој авто гол е ова што си го постигнуваат противниците сезонава против вас бе ?![]()

Фала. Тоа си викам, дека викаш лани, ќе ти кажам 5-0, ти 9 титули, и тоа. Да не ја должиме.I 31 u spanija
Pameten si
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Што има врска тоа , за вас не гледаат по 2м офсајди па никому ништо .![]()
Исто и вие без Меси и Иниеста .[DOUBLEPOST=1393085862][/DOUBLEPOST]Фала. Тоа си викам, дека викаш лани, ќе ти кажам 5-0, ти 9 титули, и тоа. Да не ја должиме.
Каква врска има тоа од лани? Само реков дека ќе губевте бодови да беше друг тим колово, без Роналдо и Модрич.
Што има врска и автоголовите ? Гол си е гол нема врска тоа .На која утакмица не ни суделе очигледен офсајд ? Баш ме занима.
Сезонава повеќе непостоечки офсајди ни судеа одколку што ни дадоа.
И што има врска моето прашање со офсајди бе момче ? Нит го спомнав офсајдот на Бензема по кој падна голот, само прашав за авто головите. Чукни си ја главата пред да реплицираш.
Игравме ние без Меси 2 месеци а и Иниеста првата полусезона беше вон форма.Исто и вие без Меси и Иниеста .[DOUBLEPOST=1393085862][/DOUBLEPOST]