Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ке го продадат Пеналси за 250 милиони и ке подмират се. :icon_lol:

Не споредувајте местени утакмици со затајување на данок.
Значи ова е затајување на пари, значи пари, можат да се вратат у секој момент, т.е да бидат казнети и да платат повеќе од што требало. Местење утакмици е друго, местиш за да бидеш шампион. Освен парично никако неможат на друг начин да ги казнат Барселона, и нормално Росел шо ќе си го јаде тоа е друго.

Пак ќе речам, ако не правиме список не значи дека и вие не постигнувате нерегуларни голови.
Без двајцата најдобри играчи, Елче можеби и онака ќе ги тепавте, ама нешто посолиден клуб тешко..

Пак ќе речам, ако не правиме список не значи дека и вие не постигнувате нерегуларни голови.
Без двајцата најдобри играчи, Елче можеби и онака ќе ги тепавте, ама нешто посолиден клуб тешко..

Lani so kanterata izgubi barca

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Сречковци Реал. Кој авто гол е ова што си го постигнуваат противниците сезонава против вас бе ? :)

Сречковци Реал. Кој авто гол е ова што си го постигнуваат противниците сезонава против вас бе ? :)
Што има врска тоа , за вас не гледаат по 2м офсајди па никому ништо .:tapp:

I 31 u spanija :)

Pameten si

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Фала. Тоа си викам, дека викаш лани, ќе ти кажам 5-0, ти 9 титули, и тоа. Да не ја должиме.
Каква врска има тоа од лани? Само реков дека ќе губевте бодови да беше друг тим колово, без Роналдо и Модрич.

Што има врска тоа , за вас не гледаат по 2м офсајди па никому ништо .:tapp:

На која утакмица не ни суделе очигледен офсајд ? Баш ме занима.
Сезонава повеќе непостоечки офсајди ни судеа одколку што ни дадоа.
И што има врска моето прашање со офсајди бе момче ? Нит го спомнав офсајдот на Бензема по кој падна голот, само прашав за авто головите. Чукни си ја главата пред да реплицираш.

Фала. Тоа си викам, дека викаш лани, ќе ти кажам 5-0, ти 9 титули, и тоа. Да не ја должиме.
Каква врска има тоа од лани? Само реков дека ќе губевте бодови да беше друг тим колово, без Роналдо и Модрич.
Исто и вие без Меси и Иниеста .[DOUBLEPOST=1393085862][/DOUBLEPOST]
На која утакмица не ни суделе очигледен офсајд ? Баш ме занима.
Сезонава повеќе непостоечки офсајди ни судеа одколку што ни дадоа.
И што има врска моето прашање со офсајди бе момче ? Нит го спомнав офсајдот на Бензема по кој падна голот, само прашав за авто головите. Чукни си ја главата пред да реплицираш.
Што има врска и автоголовите ? Гол си е гол нема врска тоа .

^ Ништо де, ја имате потребната среќа сезонава, а дали ќе биде доволна ќе видиме на крајот од сезонава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom