Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Противникот на Леванте не е Малага туку некој друг. Од десно конкуренцијата е многу помала. Севиља, Мајорка, Бетис и Леванте.Атлетико од деснава страна е дефинитивен фаворит ама Депор или победникот од Малага/Леванте може да му ги замрсат сметките
Противникот на Леванте не е Малага туку некој друг. Од десно конкуренцијата е многу помала. Севиља, Мајорка, Бетис и Леванте.
Ама од левава е страшноБарса, Реал, Атлетик, Малага, Валенсија, па па па па.
![]()
Блиску е Индија, Кина им е подалеку.Што им е на овие бе ај ако не во Индија нека се игра
The board of the Spanish federation will today approve the deal to play the Spanish Super Cup in China in the coming years.
Со намера е ставено тука. Во фан клубот на Барса се постирани неколку видео клипа за Бускетс а тука вие само ги постирате тие 2-3 можеби и 4 одглумени фаули од Бускетс во целата негова кариера и заради кои доби репутација на глумец што е за мене смешно !^Ја згреши темата, ова е тема за Примера, а не фан клуб на барса.
Со намера е ставено тука. Во фан клубот на Барса се постирани неколку видео клипа за Бускетс а тука вие само ги постирате тие 2-3 можеби и 4 одглумени фаули од Бускетс во целата негова кариера и заради кои доби репутација на глумец што е за мене смешно !