Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Атлетико од деснава страна е дефинитивен фаворит ама Депор или победникот од Малага/Леванте може да му ги замрсат сметките

Атлетико од деснава страна е дефинитивен фаворит ама Депор или победникот од Малага/Леванте може да му ги замрсат сметките
Противникот на Леванте не е Малага туку некој друг. Од десно конкуренцијата е многу помала. Севиља, Мајорка, Бетис и Леванте.
Ама од левава е страшно :icon_mrgr: Барса, Реал, Атлетик, Малага, Валенсија, па па па па. :)

Противникот на Леванте не е Малага туку некој друг. Од десно конкуренцијата е многу помала. Севиља, Мајорка, Бетис и Леванте.
Ама од левава е страшно :icon_mrgr: Барса, Реал, Атлетик, Малага, Валенсија, па па па па. :)

:facepalm: На брзинка го прочитав.Не биле Малага Меула биле. Ху д фак ар Меула? :D

Што им е на овие бе ај ако не во Индија нека се игра

The board of the Spanish federation will today approve the deal to play the Spanish Super Cup in China in the coming years.

Што им е на овие бе ај ако не во Индија нека се игра

The board of the Spanish federation will today approve the deal to play the Spanish Super Cup in China in the coming years.
Блиску е Индија, Кина им е подалеку. :D

^Ја згреши темата, ова е тема за Примера, а не фан клуб на барса.
Со намера е ставено тука. Во фан клубот на Барса се постирани неколку видео клипа за Бускетс а тука вие само ги постирате тие 2-3 можеби и 4 одглумени фаули од Бускетс во целата негова кариера и заради кои доби репутација на глумец што е за мене смешно !

Со намера е ставено тука. Во фан клубот на Барса се постирани неколку видео клипа за Бускетс а тука вие само ги постирате тие 2-3 можеби и 4 одглумени фаули од Бускетс во целата негова кариера и заради кои доби репутација на глумец што е за мене смешно !

Тоа не значи дека треба да го постираш во темава. Секој си има право на мислење. Пример за мене бускетс секогаш ќе биде играч кој игра прљаво. И 1000 клипови да ставиш каде што постигнува голови, асистира, дрибла нема да го сменат моето мислење за него.

Иначе Пизи најавува изненадување следново коло, баш добро би ми дошло едно пријатно изненадување од страна на Депортиво Ла Коруња. :D

Што е глумец, факт дека е глумец. Ама дека последниве 2 године израсна у класа играч, и тоа е факт!
Не го сакам ич Бускетц, одвратен ми е. Ама дека е играчиште, тоа неможем да го оспорим.
Примеров е ист како со Роналдо, многу не го сакаат како личност, па ги оспоруваат и неговите квалитети. Затоа викам, не го сакам како личност ама дека моментално е меѓу најдобри ДМ, е.

Меѓу најдобри ДМ е а игра дефанзивец у последно време.
Бускетс е ок играч.Не е ептен класа играч али за да се има во екипа е добар. Се сложувам дека во Барса израсна како играч али да бидеме реални и Ивановски ќе прерасне во играч да играше во Барса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom