Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Интересни вести од Шпанија. Арапот од Малага го напушта тимот кукавички :D
Притоа им должи 4.5 милиони на Виљареал и 1.5 милиони на Осасуна. Ако не ги плати до полноќ клубот ќе ја изгуби лиценцата за ЛШ. Што значи дека доста возможно е Малага да не игра во Европа годинава.
Причината поради која го напушта клубот е затоа што градоначалникот не му дал дозвола да гради хотели на некое ново пристаниште...
Citav po nekoi vesti , Rezart Taci - TACI OIL ke vleze kaj Malaga . Eve pocna i igracite da im begaat , ima sansi da otide vo 2liga zasto i za ova se zboruvase?

Citav po nekoi vesti , Rezart Taci - TACI OIL ke vleze kaj Malaga . Eve pocna i igracite da im begaat , ima sansi da otide vo 2liga zasto i za ova se zboruvase?
Да и тоа заборавив да спомнам, TACI OIL ко божем сакале да влагаат, ама изгледа не е ништо сериозно...
Незнам за играчиве, ќе видиме што ќе биде...

ideme
vojnata moze da pocne :)

Можеби подобро ќе е да се биде многу пконструктивен годинава, отколку само да се очекува дека ќе има војна...така само непотребно се разгоруваат страсти а се бега од вистинскиот концепт на овие форуми...еве јас ви предлагам, барем овој сектор (Примера) да биде поразличен од останатите... нормално, тоа е само една моја желба, гласот и говорот пак ќе одлучи на крај дали суштински ќе биде така... Поз...и се надевам дека и јас оваа сезона ќе бидам поактивен токму тука...се надевам...Поз:-)

Дечки, дали знајте нешто ново. Дали официално арапот Ал-Тани си замина или ова е само шпекулација ?

Se lizna be, ne e gluma ova, kaj znae Alexis da glumi..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Напорна сезона иде, мора да се припремат добро!
А Рамос и остала багра кога ќе покажат што значи да бидеш прав мадридиста. Одамна го немаат покажано "кралскиот" дух.

Напорна сезона иде, мора да се припремат добро!
А Рамос и остала багра кога ќе покажат што значи да бидеш прав мадридиста. Одамна го немаат покажано "кралскиот" дух.
Вашиве одма почнаа да ги покажуваат своите адути. Дури и бот ко Тито може да ја води оваа Барса :свиркам:

Суперкупов Пинто ке го брани или Валдез ? Да знам ако го брани пинто да ставам све што имам во двете утакмици дека ке прими по 2 гола барса минимум ! онакво дрво за голман немам видено бе .. и во Охрид шо бранеа и Гаше и Костуранов беа подобри .. шутираат од псж го погоди во нога шутира повторно во гради еднаш рака не пушти .. после прима гол со глава од 11 метри и само ја гледаше топката .

Мислам срамота е ова да се глеа....На пријателска да изглумиш пенал.....
Не е точно дека глумел, сечени се фрејмови на клипов. Добро се виде дека го удре мува по нога, уште има модрици Санчез.

И на пријателски ли бе...:tapp::tapp::tapp:

Толку сте патетични, што Барселона ви е најголема опсесија и на пријателска утакмица.

Добар дајв, ќе го биде:icon_lol:

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak
Не е точно дека глумел, сечени се фрејмови на клипов. Добро се виде дека го удре мува по нога, уште има модрици Санчез.

И на пријателски ли бе...:tapp::tapp::tapp:

Највеќе ради судиите да држат форма да им судат низ тек на целата сезона ;)

Толку сте патетични, што Барселона ви е најголема опсесија и на пријателска утакмица.

Ц...барса е опсесија на судиите...Кој се секогаш спремни да и помогнат па макар и на пријателска...И мило ми е што си горд на таква глума и одлуки.... :)

Не само што Барса ми е најголема опсесија, него ка ќе ми текне и на гостинскиве дресови ме фаќа пролив. Неможем глава да дигнем од Барса... :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom