Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos::pos::pos: Дани го заборавивте бе? ради него ЛШ зедовте
поз mwa

Дани не го заборавивме,како што не го заборавивме фамозниот Пепе и неговото мото:“Ако сеуште играчот диши,не е фаул“ :)

а мора да го допри за да е црвен??..мора да му ја скрши ногата??..зошто сите се правите сосила паметни кога не разбирате.?

а мора да го допри за да е црвен??..мора да му ја скрши ногата??..зошто сите се правите сосила паметни кога не разбирате.?
да брат во право си само треба да помисли на тоа и одма црвен треба да добие

Не ти здосади да им го лижеш газот на каталонците бе ?

Награди за 2011/2012 сезона:
Најдобар играч - Лионел Меси
Најдобар напаѓач - Лионел Меси
Најдобар тренер - Пеп Гвардиола
Најдобар одбранбен играч - Серхио Рамос
Најдобар голман - Икер Касиљас
Награда за фер-плеј - Карлес Пујол
Најдобар млад играч - Иско

Рамос и Гвардиола:facepalm:.....Пепе и Биелса лани по секоја логика.

Bielsa trebase da zamisli taktika i za finaleto, tamu se posramoti so A.Madrid. Ne moza Ferguson da bide najdobar da receme posto stignal do finaleto od LS koga izgubi od Pep so 3-1

Не ти здосади да им го лижеш газот на каталонците бе ?

не трескај глупости бе..ми се здосади да читам вакви глупости напишано од некои како вас кои мислат дека го измислиле фудбалот..си има правила и прописи вие не сте никакво фактор да кажувате за судиите и за нивните грешки тие си ја работат нивната работа и то е то....плус кој лижи газој нормален си???..знајш кој го симпатизирам повеќе од Мадрид и Барселона или само така бладваш на празно???..

Нема смисла и Рамос, но и Иниеста пред Озил, но си ги форсираат они шпанците колку можат.

За Пеп да не збориме. :D

Bielsa trebase da zamisli taktika i za finaleto, tamu se posramoti so A.Madrid. Ne moza Ferguson da bide najdobar da receme posto stignal do finaleto od LS koga izgubi od Pep so 3-1

wtf? Шо има врска финалето? Наградите се за најдобри играчи/тренер во Primera Division 2011/12 :)

Нема смисла и Рамос, но и Иниеста пред Озил, но си ги форсираат они шпанците колку можат.

За Пеп да не збориме. :D

wtf? Шо има врска финалето? Наградите се за најдобри играчи/тренер во Primera Division 2011/12 :)

Podocna sfativ deka se raboti za Primera nagradite. Se izvinuvam, togas avtomatski treba Mou, ja resi titulata na Nou camp

whats wrong with that?

Хм, па Oзил 4 гола и 17 асистенции, играч со најмногу креирани шанси после Меси. Иниеста со 2 гола и 9 асистенции, ако се сеќавам и еден период беше повреден. Едниот шампион, другиот не. :)

Но пишав, овде нема врска Реал-Барса толку колку што значи тоа што Иниеста е домашен играч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom