SHANE
Др.Акула
- Член од
- 30 април 2008
- Мислења
- 1.453
- Поени од реакции
- 853
Дани го заборавивте бе? ради него ЛШ зедовте
поз mwa
Дани не го заборавивме,како што не го заборавивме фамозниот Пепе и неговото мото:“Ако сеуште играчот диши,не е фаул“

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дани го заборавивте бе? ради него ЛШ зедовте
поз mwa
NO LO TOCOДани не го заборавивме,како што не го заборавивме фамозниот Пепе и неговото мото:“Ако сеуште играчот диши,не е фаул“![]()
NO LO TOCO![]()
Кога правиме муабет за Пепе - ДАа мора да го допри за да е црвен??..мора да му ја скрши ногата??..зошто сите се правите сосила паметни кога не разбирате.?
да брат во право си само треба да помисли на тоа и одма црвен треба да добиеа мора да го допри за да е црвен??..мора да му ја скрши ногата??..зошто сите се правите сосила паметни кога не разбирате.?
Не ти здосади да им го лижеш газот на каталонците бе ?а мора да го допри за да е црвен??..мора да му ја скрши ногата??..зошто сите се правите сосила паметни кога не разбирате.?
Не ти здосади да им го лижеш газот на каталонците бе ?
Bielsa trebase da zamisli taktika i za finaleto, tamu se posramoti so A.Madrid. Ne moza Ferguson da bide najdobar da receme posto stignal do finaleto od LS koga izgubi od Pep so 3-1
whats wrong with that?Нема смисла и Рамос, но и Иниеста пред Озил, но си ги форсираат они шпанците колку можат.
Нема смисла и Рамос, но и Иниеста пред Озил, но си ги форсираат они шпанците колку можат.
За Пеп да не збориме.
wtf? Шо има врска финалето? Наградите се за најдобри играчи/тренер во Primera Division 2011/12![]()
whats wrong with that?