Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
67143_522390464456307_2137396259_n.jpg

Иначе, Каљехон, што џокер-играч ќе беше. И ланската сезона го паметам оти кога и да влезеше во игра, даваше гол. :D

Никако не ми текнуеше како заврши ланската сезона, ама кога го видов Каљехон како влага у игра, одма ми текна на ова:

:D

Атлетико = лански Леванте !? :гик:

Кај и да е ќе им заврши серијава, само за разлика од Леванте Атлетико ќе се пласира у ЛШ, имаат и те како капацитет за трето / четврто место сезонава.

кој 2-3 бе, 2014 јануари таму ќе биди

Па возможно е и тоа ако го следи патот да постигнува над 40 гола сезонски само у Примера, нешто што го прави последниве години.
Ако биде на тоа ниво и следниов период, а не гледам причина зашто не би....ќе може да се очекува веќе крајот на сезона 2013-2014 да го запоседне првото место.
Али ај, пред време не е убаво многу многу зборење.:)

Уживајте и гледајте. Ако се замара вака и Меси како вас, во кој месец и на кој ден ќе стане рекордер, никогаш нема да стигне до таму. ;)

^ Баш вчера за тоа си размислував. Како Атлетико во своите редови ги имаше едни од најдобрите напаѓачи во последните 6-7 години..
Поточно да бидам искрен, мислев на дуелите Атлетико-Барса и на ум ми дојде мислата: Како што пред 2-3 сезони, Агуеро и Форлан често ја силуваа нашата одбрана на Висенте Калдерон, нема да ме чуди и Фалкао да го направи истото сезонава. :D

Ниеден од овие нема да сака да оди во Атлетико.
Немора да значи, Атлетико 2 пати ја освојува Лига евра у последните 3 годни, солиден тим се, оваа година ќе играат ЛШ... плус Фалкао никој не очекуваше да премине у Атл. Мадрид и покрај тоа што го бараа многу појаки клубови, ама ете се деси тоа што се деси и он сега е меѓу најдобрите фудбалери у свет...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom