- Член од
- 9 март 2011
- Мислења
- 1.944
- Поени од реакции
- 905
Pa ista bese navistina,polukontra....Абе не ме заебавај и ти сеа...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa ista bese navistina,polukontra....Абе не ме заебавај и ти сеа...
Почнаа да тепаат овие...
Се се, ама оваму што убаво го поткачи, одма се затрча да се извини и он сам знаеше дека направи фаул.Не лајте, овој не дозволува никаква грубост. Впрочем, ова е класиката од минатите години, при секој контакт играчов на Барса запира или паѓа, и судијава свири фаул.
Имаше некои прегруби стартови, но воглавно другите беа во дозволеност на играта. Дајвот на Бускетс при стартот на Каљехон.
A и не видов тоа со Алвес дали беше пенал, ми се чини дека ја гушна топката.![]()
Не лајте, овој не дозволува никаква грубост. Впрочем, ова е класиката од минатите години, при секој контакт играчов на Барса запира или паѓа, и судијава свири фаул.
Имаше некои прегруби стартови, но воглавно другите беа во дозволеност на играта. Дајвот на Бускетс при стартот на Каљехон, класа.
A и не видов тоа со Алвес дали беше пенал, ми се чини дека ја гушна топката.![]()
Биди реален не јади безвезе!
Каљехон го закачи Бускетс, а што ќе кажеш за дајвот на Озил кога ја изгуби топката!?
Грубо игравте, секогаш имаше удирања без топка, и те како дозволи груба игра овој!
Не реков дека немаше фаул бе, имаше контакт. Ама сигурно не беше да направи салто у место Бускетс.