Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти не рече да биде санкционирано со картон, рече дека требало да добие ЦРВЕН! И двајцата одеа на топка, Есиен закасни, еве можеше жолт да добие...ама дека било за црвен, можеш да му кажеш на дете од 5 год.

Судијата се изгуби, не им даде жолти картони на Каљехон и Есиен за такви стартови, а на другата страна на Дани Алвес му даде жолт за стартот над Роналдо.

Што се расправате за глупости бе. Бидна што бидна... солидна утакмица. Барса беше подобра Реал заслужено ремизираше. Реален исход.

Иначе кој му го хакира профилот на Че... се понаша ко гоЧе. :unsure:

Inaku ne znam dali primetivte do 65' Barca imase napraveno samo 1 faul( na Pique vrz Ronaldo koa zaraboti zolt karton) a Real od drugata strana so 16 fauli.

тоа у прво полувреме беше пред се заради неизедначениот критерум на судијата. Тек у второ се поправи.

Сеа немојте со тоа дека Барса играа како светци, имаше грубости и од вас, но воглавно двете екипи не играа многу грубо, туку пред се у прво полувреме судијава се изнасвири за никакви фаули...

603043_416182708465439_1853687318_n.jpg

И ни фала не рече, сељак :D

Поголеми провокатори, глумци и театралци од Барса неам видено. Заедно со навивачите ! Да живеј Роналдињо што ве научи да гледате фудбал, да живејте сите!

појма немате, че ве наполни Реал на кампоТ.

Како му го грабна Пујол тоа упаљачот на Пике, мислев дека и шамар ќе му врзе.

Така татко ми ми напраи коа дозна дека пушам! :P

Да не бидам офтопик, како што кажав изедначена утакмица. Шанси имаа и двете екипи, си ги искористија тие што можеа. Варан морам да го пофалам, одлично изигра дечкото.
Пред се резултат, што остава простор за одличен реванш. :)

Ме интересира оној нашион судија Ставрев, кога и судеше на Барса, мисирот кажа дека играчите на Барса не се бунеле и не протесирале кај судијата. И тоа кажаното не беше само за таа утакмица, демек од увек играчите на Барса не се бунеле :tapp: Оф бе несреќо една...

Бускетц во свој елемент (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom