Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Филе - Biancocelesti од кога стана фан на Барса не ми е јасно ?! Ваљда од кога прв пат отиде у Барселона на шетња па му се уарнило па ај за Барса ќе бидам од денес... не ми е јасно стварноФиле како ги коментира сите работи околу Ел Класиково мислиш крај на свет треба да се деси.
Сакам животот да ми го коментира Филе.
Што туку стана од кревет и побрза кон вц-то. Но каков пресврт на работите !! Воедно овдека сите се шокирани. Наместо да се измоча тој прво ги изми рацете ! Дали е ова дел од некаква чудна психолошка игра ?! Дали можеби е пресврт на работите до крајот на денот возможен?
Ќе продолжам да ве известувам за неговиот просечен ден но не ми се верува дека ќе видиме ваков шок до крајот на денот ! Има некакви шпекулации дека е можно да си купи нова кошула но сепак оваа информација се коси со претходната што ја добив од многу битен извор.
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=188225&part=sportsИма некој добар сопкаст за утакмицава?
Ништо од дуелот на титаните....тапа ќе биде Ел Класиково
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 20:52 ---
Ако најдете англиски сопкаст праќајте!
Pa bese za zolt,ista situacija kako Pike-KR ...Нека ги викнат и бабете и дедовците за да трчаат по судијата да му даде на Роналдо картон, ебате циганааната.
Абе не ме заебавај и ти сеа...Pa bese za zolt,ista situacija kako Pike-KR ...