Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
satorra.jpg

^
ЕПИК!!!!:pos::pos::pos:
Колку погодено ќе беше уште ќелав да беше:pos:

Филе како ги коментира сите работи околу Ел Класиково мислиш крај на свет треба да се деси.

Сакам животот да ми го коментира Филе.

Што туку стана од кревет и побрза кон вц-то. Но каков пресврт на работите !! Воедно овдека сите се шокирани. Наместо да се измоча тој прво ги изми рацете ! Дали е ова дел од некаква чудна психолошка игра ?! Дали можеби е пресврт на работите до крајот на денот возможен?
Ќе продолжам да ве известувам за неговиот просечен ден но не ми се верува дека ќе видиме ваков шок до крајот на денот ! Има некакви шпекулации дека е можно да си купи нова кошула но сепак оваа информација се коси со претходната што ја добив од многу битен извор.

Еве кои канали ќе пренесуваат ако има некој линк за VLC или SimpleTV нема да биде лошо да постира тука

barca-jpg.57297

Филе како ги коментира сите работи околу Ел Класиково мислиш крај на свет треба да се деси.

Сакам животот да ми го коментира Филе.

Што туку стана од кревет и побрза кон вц-то. Но каков пресврт на работите !! Воедно овдека сите се шокирани. Наместо да се измоча тој прво ги изми рацете ! Дали е ова дел од некаква чудна психолошка игра ?! Дали можеби е пресврт на работите до крајот на денот возможен?
Ќе продолжам да ве известувам за неговиот просечен ден но не ми се верува дека ќе видиме ваков шок до крајот на денот ! Има некакви шпекулации дека е можно да си купи нова кошула но сепак оваа информација се коси со претходната што ја добив од многу битен извор.
Филе - Biancocelesti од кога стана фан на Барса не ми е јасно ?! Ваљда од кога прв пат отиде у Барселона на шетња па му се уарнило па ај за Барса ќе бидам од денес... не ми е јасно стварно o_O. Иначе како тип го поштувам :).

Малце касно, али осеќам дека саат пред Класико почна да не пука сите еуфорија. Така да еве едно промо за натпреварот, уживајте! ;)

ОФИЦИЈАЛНО

Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Pique Puyol Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Iniesta #fcblive

Real Madrid line-up (official): DiegoLopez - Essien Varane Carvalho Arbeloa - XabiAlonso Ozil Khedira - Callejon Benzema Ronaldo #fcblive

Ништо од дуелот на титаните....тапа ќе биде Ел Класиково :(
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 20:52 ---
Ако најдете англиски сопкаст праќајте!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom