Jack Nolan
Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
ахх^ Jack Nolan.toa e pricinata sto pocna da ja mrazis Barca ?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ахх^ Jack Nolan.toa e pricinata sto pocna da ja mrazis Barca ?![]()

Така е.Не го сфативте Џек што сака да каже, не ви го увреди клубот.
Го сватив јас него што сака да каже,но не може поради таа причина да мисли еве негативно да речеме за некој клуб.На пример,што ме интересира мене кога Фалкао постигна 5 гола а не беше сменет тој меч,или што ме инетересира мене кога КР ќе постигне хетрик а зошто не го смениа на 3-0 па да играше некој млад ? Тоа е глупо....таа ситуација може да те нервира или интересира само ако се случи во твојот клуб.....Има милион такви случаеви па никому ништо....Не го сфативте Џек што сака да каже, не ви го увреди клубот.
многу поверојатно е по мене Модрич да почне со што Озил би пошол на крилоТешко дека ова ќе биде составот на Реал. Мислим дека нема шанса да почне без Карваљо, а и Каљехон тешко да игра од старт, зошто све мислим дека Мурињо ќе почне со тројца на средина (Кедира - Чаби - Есиен).
Го надмина тоа Моу кога играше со 3ца 'копачи' во средината против Барселона. Последните 5 натпревари ги игра во 4-2-3-1 формација.