Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Не го сфативте Џек што сака да каже, не ви го увреди клубот.
Го сватив јас него што сака да каже,но не може поради таа причина да мисли еве негативно да речеме за некој клуб.На пример,што ме интересира мене кога Фалкао постигна 5 гола а не беше сменет тој меч,или што ме инетересира мене кога КР ќе постигне хетрик а зошто не го смениа на 3-0 па да играше некој млад ? Тоа е глупо....таа ситуација може да те нервира или интересира само ако се случи во твојот клуб.....Има милион такви случаеви па никому ништо....

На арена спорт 3 ќе ја има пренос реал - барца и тие што имаат макс тв и спортскиот пакет ќе можат да ја гледаат.

jky6a0.jpg

Тешко дека ова ќе биде составот на Реал. Мислим дека нема шанса да почне без Карваљо, а и Каљехон тешко да игра од старт, зошто све мислим дека Мурињо ќе почне со тројца на средина (Кедира - Чаби - Есиен).

Тешко дека ова ќе биде составот на Реал. Мислим дека нема шанса да почне без Карваљо, а и Каљехон тешко да игра од старт, зошто све мислим дека Мурињо ќе почне со тројца на средина (Кедира - Чаби - Есиен).
многу поверојатно е по мене Модрич да почне со што Озил би пошол на крило

Го надмина тоа Моу кога играше со 3ца 'копачи' во средината против Барселона. Последните 5 натпревари ги игра во 4-2-3-1 формација.

Го надмина тоа Моу кога играше со 3ца 'копачи' во средината против Барселона. Последните 5 натпревари ги игра во 4-2-3-1 формација.

Да, ама тогаш немаше проблеми со одбраната. Сега со оглед на тоа што 3ца дефанзивци нема да играат и плус Касиљас нема да брани, ништо чудно да излезе со 3ца во средина.

Ни треба една тепачка на Ел Класико, малку да се разгори атмосферава. Ова не личи на ништо, толку мирно...Уааа каталонци, провинцијалци едни!! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom