O
ob1
Гостин
Сами меѓу себе си се заебаваат! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа ти се вика рAкет-брзинаОд 4та брзина директно вратил у рикверец, и тука ти се дешава ракетен погон.![]()
Сами меѓу себе си се заебаваат!![]()
Има време бе, полека каде се брзашабе чекајте нека се договорат кој со кого се после ќе прајме муабет
одма ги фати паника од поразов
--- надополнето: 20 јануари 2013 во 01:34 ---
Iceboy не прај се ко Шундо побарај тајмаут на време![]()
so e to pasilo mojte da mi objasniteајде сега навиваме за Атлетико за да нема пасиљо
VAMOS ATLETI!!!![]()
so e to pasilo mojte da mi objasniteprocitav negde i na dr mesto..
Не се веќе последни, 18ти се Осасуна.
Има играно Осасуна на гости со Барса или не?Не се веќе последни, 18ти се Осасуна.Депортиво со 42 примени се последни. Иако ова е мање битно. Само 3 екипи(Атлетико, Реал и Малага) имаат подобра одбрана од Осасуна.
Поентата на овој пост ми беше дека Осасуна има одлична одбрана(посебно на домашен, ама супер се и на гостински терен, во поглед на примените голови, нормално), за разлика од минатата сезона кога постави неславен рекорд, од примени 15 гола при гостувањата на Камп Ноу и Бернабе. Загубија 8-0 од Барса и 7-0 од Реал.![]()
Има играно Осасуна на гости со Барса или не?
Иначе Осасуна има добра одбрана, ама нападот им е тиња. Утакмицеве претежно ги губа со 1-0, да имаа барем малку подобар напад сега би биле далеку од зона на испаѓање.
Ме потсеќа на Игуаин кога беше млад
Кое ѕверче бил Баптистаоовај ќе биде ТОП играч за некоја година!
Значи ништо од тоа дека ќе биде топ играч за неколку години а?Ме потсеќа на Игуаин кога беше млад![]()