Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Тимот на РЕАЛ МАДРИД е најсериозен кандидат за добивање на Нобеловата награда за хуманост.
Имено на натпреварот на Местања против Валенсија, после водството од 0-5 на полувреме се договориле дека нема да го посрамотуваат почитуваниот тим на Валенсија и нема повеќе да ја полнат мрежата на противникот.
Информацијава ја објавија Марка и АС истовремено

Тимот на РЕАЛ МАДРИД е најсериозен кандидат за добивање на Нобеловата награда за хуманост.
Имено на натпреварот на Местања против Валенсија, после водството од 0-5 на полувреме се договориле дека нема да го посрамотуваат почитуваниот тим на Валенсија и нема повеќе да ја полнат мрежата на противникот.
Информацијава ја објавија Марка и АС истовремено
Зарем и ова го дочека големата Валенсија, и тоа на домашен терен...

па изгледа... чим и марка и АС објавија мора да има нешто тука
Нормално, тоа е добро од страна на Реал. Нема нешто што би ги мотивирало/натерало играчите на Валенсија да издржат а да не примат барем 1 гол во второто полувреме. Очигледно е дека имале во план да ги поштедат овие од Валенсија.

Еден голем респект за навивачите, посебно за Курва Норд кој не седнаја и на 5:0 беа на нозе и како нивниот тим да водеше со 5:0!!!:cuc:

Ај достае за денес, до душа тоа денес заврши пред 1 сат. Ама за тие кој сеуште не си пошле во кревет еве едно голче за дбра ноќ! (y)

Ајде Билбао оди во Сегунда, кој ботлаци се па то је не могуче...:facepalm:

ајде ставајте тим на неделата прв пат ќе не има повеќе од каталонциве :D

Синоќа Билбао одиграа многу лошо. Омилен тим ми се од Шпанија, многу ги сакам но лошо играат. А иначе да идат у втора лига, тоа не е могуче.
П.С. Ај ќе видите оти Валенсија нема да игра европа догодина. Бетис ќе иде квалификациии за ЛШ.

Синоќа Билбао одиграа многу лошо. Омилен тим ми се од Шпанија, многу ги сакам но лошо играат. А иначе да идат у втора лига, тоа не е могуче.
П.С. Ај ќе видите оти Валенсија нема да игра европа догодина. Бетис ќе иде квалификациии за ЛШ.
Бетис? Не верувам.

izgleda ke ostanat barsa i real sto nikogas ne ispadnale od la liga :D

2393597-453px-you_dont_say-png.20185

Уште е долг патот за да прогнозираме. А Валенсија може да игра ЛЕ според мене. Барса, Атлетико, Реал и Бетис можат во ЛШ.

Рајо лани последните кола паднаа и им избега ЛЕ ама ова година одат 100%

Гледајте што се дешава од 10 до 5 место! :icon_mrgr:
45547_464781293585973_233816072_n.jpg

Уште е долг патот за да прогнозираме. А Валенсија може да игра ЛЕ според мене. Барса, Атлетико, Реал и Бетис можат во ЛШ.

Рајо лани последните кола паднаа и им избега ЛЕ ама ова година одат 100%

Гледајте што се дешава од 10 до 5 место! :icon_mrgr:
45547_464781293585973_233816072_n.jpg

Рајо е пред тимови како Билбао, Севиља :tapp:. Ди каде стигна фудбалот, еј

Рајо е пред тимови како Билбао, Севиља :tapp:. Ди каде стигна фудбалот, еј
Севиља добро е што е во примера, не сум сигурен до каде се дојдени со финансии изгледа некако сврзуваат крај со крај, ама на лето доколку не добијат некоја финансиска инекција ке има екзодус на подобрите фудбалери!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom