Jack Nolan
Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Аххх златен ЕМЕРИ 

коеф: 1.15Zamislete cel svet uplatil online za 7+ posle prvo poluvreme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
коеф: 1.15Zamislete cel svet uplatil online za 7+ posle prvo poluvreme
Зарем и ова го дочека големата Валенсија, и тоа на домашен терен...Тимот на РЕАЛ МАДРИД е најсериозен кандидат за добивање на Нобеловата награда за хуманост.
Имено на натпреварот на Местања против Валенсија, после водството од 0-5 на полувреме се договориле дека нема да го посрамотуваат почитуваниот тим на Валенсија и нема повеќе да ја полнат мрежата на противникот.
Информацијава ја објавија Марка и АС истовремено
па изгледа... чим и марка и АС објавија мора да има нешто тукаЗарем и ова го дочека големата Валенсија, и тоа на домашен терен...
Нормално, тоа е добро од страна на Реал. Нема нешто што би ги мотивирало/натерало играчите на Валенсија да издржат а да не примат барем 1 гол во второто полувреме. Очигледно е дека имале во план да ги поштедат овие од Валенсија.па изгледа... чим и марка и АС објавија мора да има нешто тука
Ајде Билбао оди во Сегунда, кој ботлаци се па то је не могуче...![]()
Бетис? Не верувам.Синоќа Билбао одиграа многу лошо. Омилен тим ми се од Шпанија, многу ги сакам но лошо играат. А иначе да идат у втора лига, тоа не е могуче.
П.С. Ај ќе видите оти Валенсија нема да игра европа догодина. Бетис ќе иде квалификациии за ЛШ.
izgleda ke ostanat barsa i real sto nikogas ne ispadnale od la liga![]()
Уште е долг патот за да прогнозираме. А Валенсија може да игра ЛЕ според мене. Барса, Атлетико, Реал и Бетис можат во ЛШ.Синоќа Билбао одиграа многу лошо. Омилен тим ми се од Шпанија, многу ги сакам но лошо играат. А иначе да идат у втора лига, тоа не е могуче.
П.С. Ај ќе видите оти Валенсија нема да игра европа догодина. Бетис ќе иде квалификациии за ЛШ.
Уште е долг патот за да прогнозираме. А Валенсија може да игра ЛЕ според мене. Барса, Атлетико, Реал и Бетис можат во ЛШ.
Рајо лани последните кола паднаа и им избега ЛЕ ама ова година одат 100%
Гледајте што се дешава од 10 до 5 место!
![]()
Севиља добро е што е во примера, не сум сигурен до каде се дојдени со финансии изгледа некако сврзуваат крај со крај, ама на лето доколку не добијат некоја финансиска инекција ке има екзодус на подобрите фудбалери!Рајо е пред тимови како Билбао, Севиља. Ди каде стигна фудбалот, еј