Баш штета, да ни бегаше Реал 10 бода во една од минатите 2 сезони и да се нервирав некако. Оваа сезона, онака презаситен, ич не ми е гајле, битно е само да не се дозволи аплауз да им даваме на Камп Ноу.
Мислиш 3 ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш штета, да ни бегаше Реал 10 бода во една од минатите 2 сезони и да се нервирав некако. Оваа сезона, онака презаситен, ич не ми е гајле, битно е само да не се дозволи аплауз да им даваме на Камп Ноу.
Како е релевантно тоа па сеа ? Тогаш некој рече дека Реал е подобар на толкава разлика ?Пред некоја сезона Барса имаа +12 на пола сезона. Не се сеќаваш или не навиваше за Мадрид тогаш?
Како е релевантно тоа па сеа ? Тогаш некој рече дека Реал е подобар на толкава разлика ?
Не е толку глупо колку што е глупо да се каже: Реал е плус 10 во однос на најдобиот тим во историјата...кога и јас и ти знаеме во каква форма игра Барса сезонава у Примера а во каква играше пред само една сезона.
Џабе објаснуваш, како им одговара така штракаат по тастатура!!! Ќе дојде време ќе ги штракнеме и ние нив, па после со што ќе се вадат ме интересира, а тоа може и наскоро да бидеПа добро де, Реал играше у катастрофална форма 2009/10. Никој не викаше тогаш дека Барса освоила заради тоа што Реал е у слаба форма. Глупо е да го вртите муабетот: Реал не е јак, Барса е слаба, затоа Реал е прв...
Па добро де, Реал играше у катастрофална форма 2009/10. Никој не викаше тогаш дека Барса освоила заради тоа што Реал е у слаба форма. Глупо е да го вртите муабетот: Реал не е јак, Барса е слаба, затоа Реал е прв...
Капело мислам имаше и судир со некои од играчите. Поточно мислам на Раул и Бекам, ако добро ме држи меморијава...Згора на тоа, играта не им се допаѓаше на навивачите и раководството и наводно не била атрактивна. Само да не ме сфатиш лошо, јас бев против заминување на Капело. Мурињо за разлика од него, е име за кое секој клуб би сакал да го има. И вистинскиот момент за ангажман на Мурињо беше погоден. Плус со долготрајно задржување на сегашниот ни тренер, имаме (според мене и сите минати негови клубови) загарантирани успеси.Извинете вака што ви се мешам во дискусија ама според мене Реал на Капело беше далеку подобар од овој тим на Реал а што е најбитно, покажа на теренот дека е подобар и од Барса во меѓусебните дуели. Сепак Капело на крајот беше отпуштен. Не ми е јасно како после дебаклите минатата сезона Мурињо не беше отпуштен. Чисто за споредба помеѓу овие два тренера. Со што Мурињо го заслужи својот кредит а Капело не?
После купот, имаше многу такви, многу! Ретки се тие што како тебе гледаат реално, исто како и од секој тим што има. Само глуп ми е муабетов, Барса била заситена па затоа Реал бил прв.Абе ајде, кој рекол дека Барса не ја интересира куп? Гоче?
Да, купот е небитно натпреварување, ама кога се работи за Ел Класико, секогаш е битно, па макар била и пријателска утакмица од хуманитарен аспект.
Реал беше јак и претходните 3 сезони, само работата беше што Барса беше уште појјака. А оваа сезона редовно киксира против „помалите“. Нема никакво заситување, тоа е глуп муабет, демек ти ако играш за некој тим после 3 освоени титули ќе се заситиш и ќе ја предадеш титулата на најлутиот ривал. Секако.
Am, epa otpadna uste u osmina finale od baern, ja osvoi la liga protiv ne tolku silna barselona kako so e ovaa deneska i imase krajno neatraktiven fudbal. U sekoj pogled Real na Murinjo>>>>>Real na Kapelo, e sega so se macat protiv barsa samo ama veruvam deka eden den ke go prebrodat toj psiholoski faktor, ako e do nego problemot.Извинете вака што ви се мешам во дискусија ама според мене Реал на Капело беше далеку подобар од овој тим на Реал а што е најбитно, покажа на теренот дека е подобар и од Барса во меѓусебните дуели. Сепак Капело на крајот беше отпуштен. Не ми е јасно како после дебаклите минатата сезона Мурињо не беше отпуштен. Чисто за споредба помеѓу овие два тренера. Со што Мурињо го заслужи својот кредит а Капело не?
Лани, после победата во купот:
- Не дека Реал е јак, туку Барса не ја интересира купот.
Годинава, +10 за Реал на 16 кола пред крај:
- Реал не е јак, туку Барса е презаситена од титули.
Ја сум рекол дека Барса ги има најголемите плачипички за навивачи во светов...
Не би се сложил дека Реал на Мурињо >>>>>>од Реал на Капело. Капело во своите први сезони во Реал ( на двапати беше тренер) освојуваше Примера и на крај беше отпуштен. Мурињо во својата прва сезона беше солиден ама сепак втор и во ЛШ испадна во полуфинале. Со оваков успех тој доби и втора сезона да покаже што знае а Капело тоа не го доби. Дечкото погоре кажа дека се скарал со некои клучни играчи ама ако е само поради (не)атрактивната игра, тогаш за мене тоа е глупост на управата и тоа тешка глупост. Резултатите треба да се во прв план а потоа играта па дури и ако се работи за тимови како Реал или Барса.Am, epa otpadna uste u osmina finale od baern, ja osvoi la liga protiv ne tolku silna barselona kako so e ovaa deneska i imase krajno neatraktiven fudbal. U sekoj pogled Real na Murinjo>>>>>Real na Kapelo, e sega so se macat protiv barsa samo ama veruvam deka eden den ke go prebrodat toj psiholoski faktor, ako e do nego problemot.