Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа и ја истото сакам да го кажем, зошто ја би требало да бидем напатен од Барса?? Од две сезоне? Па само пред 3 године Реал тепаше 4-2 и неискористи уште најмалку 5-6 100% шансе.
Работата е што некој овде си влага у филм и мисли дека Барса владее со Европа 10 године, а уствари тоа са факинг ебани 2 сезоне.
Има де, ама за разлика од други ја не идем со глава низ ѕидУште малце 4 години ќе бидат.
Шала на страна, како што кажав, секој тим си имал свои периоди кога доминирал над другиот, само што Реал немал ваков период бар последните 30 години.
Е сега, во претходниот пост викаш фановите на Барса што навиваат за неа од доаѓањето на Пеп, ок, такви има, не викам не, али мислиш ли дека такви нема кај Реал фанови напалени од доаѓањето на Кристијано и Кака ?
Има де, ама за разлика од други ја не идем со глава низ ѕидУвек сум искрен, и затоа ме нервираат глупи коментари од типот: “Имате комплекс од Барса, напатени сте итн“.
Ѕвер си, мајке минезнам дали го постиравте ова ама еве пак http://24fudbal.com.mk/vesti/858/mesi-ne-sum-najdobar-vo-svetot редно беше да му ебам бељата кога пола свет јадеше дека без чави и иниеста е ништо, каталонциве рипаја ко петли. Еве сеа.