Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Контакт и пол. Веќе ако го дрвиме(n)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Епа и ја истото сакам да го кажем, зошто ја би требало да бидем напатен од Барса?? Од две сезоне? Па само пред 3 године Реал тепаше 4-2 и неискористи уште најмалку 5-6 100% шансе.
Работата е што некој овде си влага у филм и мисли дека Барса владее со Европа 10 године, а уствари тоа са факинг ебани 2 сезоне.
Уште малце 4 години ќе бидат. :D
Шала на страна, како што кажав, секој тим си имал свои периоди кога доминирал над другиот, само што Реал немал ваков период бар последните 30 години.
Е сега, во претходниот пост викаш фановите на Барса што навиваат за неа од доаѓањето на Пеп, ок, такви има, не викам не, али мислиш ли дека нема такви фанови кај Реал напалени од доаѓањето на Кристијано и Кака ?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Уште малце 4 години ќе бидат. :D
Шала на страна, како што кажав, секој тим си имал свои периоди кога доминирал над другиот, само што Реал немал ваков период бар последните 30 години.
Е сега, во претходниот пост викаш фановите на Барса што навиваат за неа од доаѓањето на Пеп, ок, такви има, не викам не, али мислиш ли дека такви нема кај Реал фанови напалени од доаѓањето на Кристијано и Кака ?
Има де, ама за разлика од други ја не идем со глава низ ѕид :) Увек сум искрен, и затоа ме нервираат глупи коментари од типот: “Имате комплекс од Барса, напатени сте итн“.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Има де, ама за разлика од други ја не идем со глава низ ѕид :) Увек сум искрен, и затоа ме нервираат глупи коментари од типот: “Имате комплекс од Барса, напатени сте итн“.
Ова искреен е малце чуден збор кога се работи за фудбал, јас повеќе би кажал објективен. А кога се работи за тоа, кога се работи за тимот кој што го сакаме со цело срце и душа, мислам дека неможеме да бидеме онака 100 % објективни, едноставно тоа е у самата природа на човекот.

Не можам јас да бидам скроз 100% објективен кога се работи за Барса и кога се работи за нејзиниот најголем ривал, у случајов Реал. А сигурен сум дека и ти, како и сите остали фанови на клубовите за кој навиваат.

Да, можеме да бидеме објективни за некои работи али за многу неможеме, бар не 100%.
Е сега, разликата е некој повеќе а некој помалку, а има и такви кој ич не се објективни и како што викаш ти идат со глава кроз sид, само што таквите ги има буквално по сите клубови.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Све си мислам, а веќе сум и убеден дека огромен број од членовите на форумов го сфаќаат истиот како, прв час у понеделник у средно/основно, (а најверојатно таму и се) коа се прави преглед на колото и паѓа ремет за екипите шо изгубиле. Па има некои со повеќе екипи и они се главни и се сеирчат на сите други, има некои за Барса па им се погодило скоро цело средно да ги реметат оние за Мардид, па оние за Интер,Челзи, МанЈу...Е истото е и у сите теми кај шо има поголем трафик на навивачи на различни екипи, темана за UCL е комедии, тролање без престан, исто и оваа!
Форумов губи на квалитет ептен, секогаш коа има UCL а овде секоја година како шо се ближи Ел Класико, пошто веќе нема навивачи на Валенсија, Севиља, Депор, Ат.Мадрид...да разбијат монотонија а околу Барса/Мадрид све е скоро кажано..
Неам ништо против здраво ривалство, ама си мислам дека тоа доаѓа после одредена возраст коа ќе сфатиш дека ривалството не е само мржња туку и почит кон другата екипа!
Понашањево на членовиве на форумов е као да не изгледале ни една утакмица у живо, за Мак Лига мислам а не па да отидат негде подалеку да осетат ривалство и атмосфера.
Сума: админиве мора да напраат некој тест за нови/стари членови, зашто освен фан клубот на екипата за која навиваш те фаќа серка ако отидеш на темите кај шо се мешаат повеќе фанови.
Барса глумци-Мадрид Франко, МанЈу-Ферги антил ви скор, Челшит?, Лузерпул..безвезе..
Енивеј, Р.Мадрид носеле некоаш црвен гостински дрес, ич не ми текнува, сакам од почеток на сезона да прашам ама сите зафатени се со други далеку побитни аспекти на фудбалот?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
^ Два пати у седумдесетите носеле црвени дресови...

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
добро им стојат, и добар потег им е посебно сеа коа скоро цела Европа се напали на црни гостински.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Поразов не е тоа, кога ја нема Кајгана живи да се изедеме.

Kajgana Shop

На врв Bottom