Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Брат со тебе нема дискусија. Или ќе тераш некој тапа филм или ќе испаѓаш агресивен на моменти со твоите постови. Искулирај ебате. Дај боже да си дочекаш твојот клуб да биде прогласен за најдобар на 21век ко што си дочекавме ние за претходниот. Па тек тогаш се лупај у груди. Франко :pos:..бич плис..

Ха, до 80те немаше вистински фудбал во минатиот век, а Барселона е прогласен за најдобар клуб во последните 20 години. Што останува за Реал? Напрај сам математика. До следниот пат, радувај се на овакви трофеи:

In 1943, Barcelona played Real Madrid in the Copa del Generalisimo (yes, there were football tournaments in George Orwell’s 1984; can you believe it?). They won with a result of 3-0 in the first match. Before the second leg, they had a visit from Franco’s head of state to remind them they were only playing due of the “generosity of the regime."
Real won that match 11-1.

franco_display_image.jpg

Ај сега покажи ми титулите од Лига на Шампиони 1950та година :pos: Кога ќе слушнам ЛШ во 1950...:pos:
--- надополнето: Oct 26, 2011 12:15 PM ---
Fan Klub Barsa vs Drettica 0:2 ви го спопика
Ајде дреттика можеш ти мајсторееееееее(малцинството секогаш се подржува) ВАМОС

Знам за вас, вие многу сакате да подржите...Не за џабе Гути и Роналдо ви се идоли :vozbud:

Знам за вас, вие многу сакате да подржите...Не за џабе Гути и Роналдо ви се идоли :vozbud:
Интелигенцијата ти е на највисоко ниво се бориш за опстанок со магаре, не ти замерува:ROFLMAO: Стара фора, не држи вода, а и муабетот со Гути и Роналдо нема влаге везе:LOL:

Ајде бе остајте ги нека се радуваат...после долго време се над нас на табелата. :D

Ха, до 80те немаше вистински фудбал во минатиот век, а Барселона е прогласен за најдобар клуб во последните 20 години. Што останува за Реал? Напрај сам математика. До следниот пат, радувај се на овакви трофеи:

In 1943, Barcelona played Real Madrid in the Copa del Generalisimo (yes, there were football tournaments in George Orwell’s 1984; can you believe it?). They won with a result of 3-0 in the first match. Before the second leg, they had a visit from Franco’s head of state to remind them they were only playing due of the “generosity of the regime."
Real won that match 11-1.

franco_display_image.jpg

Ај сега покажи ми титулите од Лига на Шампиони 1950та година :pos: Кога ќе слушнам ЛШ во 1950...:pos:
--- надополнето: Oct 26, 2011 12:15 PM ---

Лол кај виде дека се радувам на вакви трофеи. Се знае моментално кое се официјалните и кои се бројат. Бројка која моментално е недостижна за Барселона. Јас никаде не го спорам успехот на Барса во последните години. Не велам дека се освоени трофеите во време на Виларато или Платини. Имаше статија кај нас во фан клубот за Франко. Но некои луѓе се премногу игнорантни за да ја видат вистината.

Не викам ја дека е битно, него он така ги дефинира таквите фанови...

И нема врска дека сите со лошо идат, има многу што се почитувани од „претходните“ фанови...
Има де, ама ти викам скоро сите со лошо идат во последно време.
Еве да споредиме Анри и Фабрегас, кои дојдоа од исти тим во Барселона. Анри никој не го мрзи, Фабрегас сите го мразат?
Си се прашал, дали имаат право да го мрзат Фабрегас? Тимот не освојуваше титули, а на секој играч баш тоа му е сонот. Нормално беше дека ќе си ја побара среќата во друг тим. Од друга страна Анри е легенда на Арсенал, им донесе неколку титули, нормално дека ќе биде почитуван од сите.
Истото се однесува и за Роналдо и Кака. Роналдо е легенда и еден од најдобрите играчи во историјата на Манчестер. Нормално е дека нема никој да го мрази, плус 90+М€ земаа од него. Полна капа :D
Истото се однесува и за Кака, кој буквално сам им ја донесе титулата 2007 година.

Уште не сфативте дека со фанови на Барса неможеш да излезеш на крај? Они се секогаш у право, они се најдобриот клуб у светот и тако даље и тако даље.
ОТОК човече! Некој ќе помисли владеат со Европа и светов 50 године, а уствари се 3 факинг ебани сезони.
Незнам зошто уопште се замарате со некои што од вчера Барса за нив е живот, а предтоа незнаеле ни кои се Барса (со чест на исклучоци).
Реал најдобар тим за 20-ти век. А они ќе се тешат со тоа од лани, Барса најдобар тим у последните 17 ипол години :pos:

btw, денеска прв пут ги ставам Леванте на тикет, ако не тепаа матер да им....

@ Гевара, не реков ја дека нема и у Реал такви, туку дека има и обратни кои ги сакаат, и ги има повеќе од кај вас. Знам Виља е почитуван, друг кој, Алвес !?
Направи споредба помеѓу 2та екстра десни бека кои излегоа од Севиља, Рамос и Алвес, а завршија кај најомразените тимови на Дел Нидо, Реал и Барселона. Алвес и ден денеска е почитуван кај навивачите на Севиља, за разлика од Рамос.
Фабрегас не знам зошто би го мразеле вистинските навивачи на Арсенал.
Виља на Местаља е Бог.
На последниот натпревар на Афелај во дресот на ПСВ, цел стадион му посакуваше среќа и успех во новиот клуб.
Во Барса 12 од 22та играчи во првиот тим се од младинската школа.
Во Реал како што спомна некој, дојдоа играчи кои беа главни ѕвезди во своите претходни тимови (Кристијано, Кака, Ди Марија, Бензема), па нормално е тие да бидат подржувани и понатаму. ;)
--- надополнето: Oct 26, 2011 2:56 PM ---
Уште не сфативте дека со фанови на Барса неможеш да излезеш на крај? Они се секогаш у право, они се најдобриот клуб у светот и тако даље и тако даље.
Најискрено, овде на форумот ретки се навивачите на било кој тим кои секогаш би биле објективни. Чест на исклучоците, ама за повеќето нивниот тим е секогаш најдобар, нивните играчи, менаџери... се секогаш во право и сл. Е, сега, одредени фанови на Барса се најнапалени, па....

Тапа ми е да го тераме муабетот за тоа кој фудбалер колку е почитува, ме заболе искрено за тоа, али кога више ги мерите, да се знае... Баш кога се регистрирав на форумов 2008 година, имаше доста негативни постови за Роналдо, баш од фан клуб Реал, од тоа дека бил геј, одвратен, себичен..и што уште не.
Ме мрзи сега да ги копам постовите по старите теми, али доста од вас овде што уште пишуваат го имаа баш таквото мислења за него, ова може комотно да го потврди некој фан на Манчестер од тоа време.

X2 ко планина. :D
Еј ај бе и ти сега не ми коби :D Уште оваа нека тепаат и чао пријатно :D

Тапа ми е да го тераме муабетот за тоа кој фудбалер колку е почитува, ме заболе искрено за тоа, али кога више ги мерите, да се знае... Баш кога се регистрирав на форумов 2008 година, имаше доста негативни постови за Роналдо, баш од фан клуб Реал, од тоа дека бил геј, одвратен, себичен..и што уште не.
Ме мрзи сега да ги копам постовите по старите теми, али доста од вас овде што уште пишуваат го имаа баш таквото мислења за него, ова може комотно да го потврди некој фан на Манчестер од тоа време.
Ја бев еден од нив. Ама ја признавам, за разлика од вас што идете со глава низ ѕид за некои работи.

Трофеи де,пак ќе речам пребројте се :)
Ова ти е сам себе убијал. Како јас да пишам видете резултатите од последниве 3 сезони како ве газиме :pos:

Ова ти е сам себе убијал. Како јас да пишам видете резултатите од последниве 3 сезони како ве газиме :pos:

Еве ти ако не ми веруваш http://en.wikipedia.org/wiki/El_Clásico

The rivalry comes about as Madrid and Barcelona are the two largest cities in Spain, and the two clubs are the richest, most successful and influential football clubs in the world. FC Barcelona have 76 trophies, Real Madrid 75 - Athletic Bilbao comes third with 32 trophies.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom