Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Еј ај бе и ти сега не ми коби :D Уште оваа нека тепаат и чао пријатно :D

Ја бев еден од нив. Ама ја признавам, за разлика од вас што идете со глава низ ѕид за некои работи.

Ок, не викам дека нема фанови на Барса што идат со глава низ sид за одредени работи, само не генерализирај.

Од кои пола Копа дел Реј :) Yeah right!

Нели зборувавме за трофеи? Еве ви трофеи. Од кај па вие 75? Да не се сите од ЛШ одиграни во дворот на Франко од 1900 до 1975? Кога сме веќе кај трофеите на Мадрид, ми дојде една интересна споредба на ум - што е заедничко помеѓу трофеите на Реал и Мајкл Џексон?

И двете се black & white

Хаха добра дефанзива...

1. Get told like noone ever has gotten told in the entire history of our universe
2. Cry in the corner for a few minutes
3. Come back
4. Post "you are pathetic", "I dont care" etc
5. Deep inside you wish Franco was still alive and this wouldn't happen to you
6. Become a fascist like every other Real Mad fan

Хаха добра дефанзива...

1. Get told like noone ever has gotten told in the entire history of our universe
2. Cry in the corner for a few minutes
3. Come back
4. Post "you are pathetic", "I dont care" etc
5. Deep inside you wish Franco was still alive and this wouldn't happen to you
6. Become a fascist like every other Real Mad fan

За ова зборев. Брат дај искулирај. Од тие 76 трофеи 30 ви се во купот. Тоа ја покажува доминацијата на Реал во шпанската лига низ годините.

31 - 9 Дил вит ит

И дај кажи ми дека тогаш не се играло фудбал. Сме играле против Нотингам Форест. А колку што знам вие сте постар клуб од Реал. Да не сте правеле пауза 1 век и сега ви текнало да го измислите фудбалот? :pos:

Знаев дека расправата ќе дојде до овој дел,ние не ви ги валидизираме титулите освоени во времето на франко,вие не ни ги рачунате како титули тие што се освоени во Копа дел реј затоа што биле небитни.
Сакавте трофеи,еве трофеи...Ме боли кур од кај се,се бројат што е најважно.

Официјално пребројување: 76>75 <=> Барселона > Реал Мадрид
и тое то,крај приче.

За ова зборев. Брат дај искулирај. Од тие 76 трофеи 30 ви се во купот. Тоа ја покажува доминацијата на Реал во шпанската лига низ годините.

31 - 9 Дил вит ит

Ццц тој Франко работлив чоек бил. Ама признај, боли да живееш во времето кога омразениот ривал го има најдобриот тим во историјата на фудбалот а ти мора да се задоволуваш гледајќи црно-бели слики од ЛШ 1950та. Се надевам дека нема да тргнеш по лоши патеки како останатите мадридисти...

fascist.jpg

fascist2.jpg

Ок бе никој не ви ги оспорува титули.

Aко не го знаете бодување тогаш тоа иде вака. Првин Лига на шампиони носи највеќе бодови,па лигата па купот и остали купчиња.

31 - 9

споредено со вашите. Помножено со бодовите не ги знам точно. Резутатот на крај е разочарувачки за некои членови. И бичес....Франко :pos:

Знаев дека расправата ќе дојде до овој дел,ние не ви ги валидизираме титулите освоени во времето на франко,вие не ни ги рачунате како титули тие што се освоени во Копа дел реј затоа што биле небитни.
Сакавте трофеи,еве трофеи...Ме боли кур од кај се,се бројат што е најважно.

Официјално пребројување: 76>75 <=> Барселона > Реал Мадрид
и тое то,крај приче.
Аааа боли значи некој кога не ти признава титули а? Тешите се вие со Франко, уште многу ќе патите не се секирајте.

31 - 9 Дил вит ит

И дај кажи ми дека тогаш не се играло фудбал. Сме играле против Нотингам Форест. А колку што знам вие сте постар клуб од Реал. Да не сте правеле пауза 1 век и сега ви текнало да го измислите фудбалот? :pos:

И дај кажи ми дека и во Копа дел реј не се играло фудбал.Да не сте правеле пауза 1 век па сега ви текнало дека Копа дел Реј е битен трофеј.
--- надополнето: Oct 26, 2011 3:37 PM ---
Аааа боли значи некој кога не ти признава титули а? Тешите се вие со Франко, уште многу ќе патите не се секирајте.
Тешите се и вие со Копа дел Реј(и со не признавање и со освојување на само тој трофеј следните 10 години).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom