Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Ццц тој Франко работлив чоек бил. Ама признај, боли да живееш во времето кога омразениот ривал го има најдобриот тим во историјата на фудбалот а ти мора да се задоволуваш гледајќи црно-бели слики од ЛШ 1950та. Се надевам дека нема да тргнеш по лоши патеки како останатите мадридисти...
0+barcelona+man+united+laporta+villar+zapatero.jpg

Мегуста.

@alexsr Да да, Џонстон Пеинт Трофеи, Уефа Куп... На пример ко што ти не има даваш значење на титулите од 50та ја можеби не им давам значење на тие... глуп муабет.

Инаку и ја ги имам Леванте кец, ќе си тепаат и вечерва... :D

Колку сте контрадикторни...нас ни кажувате дека се радуваме на купот. Титула за која лани сите кажавте дека е безвредна за вас а сега тука мрчите како е на исто рамниште со Ла Лига :pos:

Колку сте контрадикторни...нас ни кажувате дека се радуваме на купот. Титула за која лани сите кажавте дека е безвредна за вас а сега тука мрчите како е на исто рамниште со Ла Лига :pos:
:confused::eek:?!?!?!

Кажи момче додека сум тука што не е јасно... Еден од вас со исклучок на тебе не ми текнува баш најкристално чисто дали не ни честитавте. Сме се радувале ко мали деца на еден смеше куп...барем така се сеќам колку што ме држи памтењето на 21 година

Што е бе ЧЕ,што се зачуди ???
Знаеш колку членови (фанови на барса) пишуваа дека се радуваме на еден посран куп....
Кажи момче додека сум тука што не е јасно... Еден од вас со исклучок на тебе не ми текнува баш најкристално чисто дали не ни честитавте. Сме се радувале ко мали деца на еден смеше куп...барем така се сеќам колку што ме држи памтењето на 21 година
Моментов е дека има грешка у кораци....овај у пишување де :)

Моментов е дека има грешка у кораци....овај у пишување де :)
Ај и тебе да ра рчнам. Ти ми наоѓаше маана за мојот потпис :pos:

Не мора да фатам, само Реал да киксне. :pos:
Еден совет:Реал и Барса не ги ставај на тикет :)
Барса за да не пцуеш ако те заебе,а Реал за да не се радуваш кога победуваат :D

Еден совет:Реал и Барса не ги ставај на тикет :)
Барса за да не пцуеш ако те заебе,а Реал за да не се радуваш кога победуваат :D

Да ти кажам искрено, Барса и Реал се клубовите кои најмалце ме поебале на ливче, ретко се дешава еден од овие два клуба да ме бутне, доследни се они, а и да ме бутне, ништо страшно, не играм на големи уплати и големи добивки, повеќе од занимација.:)

Баскијцине ќе им стават крај на серијата на Леванте,очекувам одличен да биде натпреварот да има многу возбудувања и победа на Сосиедад.
Мој тип 0-1;1-2.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom