Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Рамос треба минимум 5 казна да има, плус 5 од клуб.

^Уште три од картите се на се 13 утакмици :icon_lol: Шала на страна за она што го направи треба минимум 3 утакмици да го казнат.

bravo,samo eden mec kazna :)
koi smeski

aj ova malku mi ja napolni dosata,iako i ova e malku
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4f97-bb6b-72c1ccc5988f&ln=3&typeBack=default

--- надополнето ---

Истото и Роналдињо го правеше... ама Роналдо не игра во Барселона, тоа е проблемот.
ama si smesen :)
ja ramnis kristina so ronaldinnjo
moj zaklucok e deka ti svarno si nemal poima od fudbal,a za real navivas prosto zaradi special five i nekoj odredeni igraci :)

:baeh:

Глеам цревата почнаа да му искачаат... На носилки беше изнесен. Каде е тој копиљот што постираше клип нешо у стилот: Messi never dive! ???

Ми се свиѓа што ги гледаш клиповите што ги постирам во Фан клуб БАРСЕЛОНА, очигледно бараш да видиш малце вистински фудбал наместо ММА. Не сум за тебе копиљ, неписмен еден, едуцирај се што значи зборот. И за разлика од Кристина кој што добива контакт преку воздух (најверојатно по wireless му стига само на друга фрекфенција па не можат транзмитерите да го пренесат да го видиме), овде имаше ФИЗИЧКИ контакт, каков таков.

Реков ја, кога нешто не е по нивна желба одма Франко е крив :pos2: И да, Меси греота, невино детенце...баба ми го натера да му се пикне на Карваљо под мишка и да проверуе дали има дезодоранс стаено.

Што не е по нивна желба?И што има врска Меси тука?
Ај образложи.

Што не е по нивна желба?И што има врска Меси тука?
Ај образложи.

Нема потреба ја да ти образложуем, има на претходната страна се прае муабет дека Карваљо бил крив, зошто нормално он го влечеше за дрес за да му дојде поблиску и на крај му закачи ЛАКТ!
А и за Франко нешто прочитав, сигурно и од гроб им наредуе на људиве од федерацијава да не му дадат казна поголема од 1 натпревар на Рамос...мора да е тоа.

Аааааа,мислев нешто збориш за натпреварот,што треба да биде одложен денес...
Иначе за црвениот треба да се дискутира?
Директен црвен доби,автоматски 2 натпревари казна треба.Ај да добиеше втор жолт,ќе разберев,ама директен беше.

Не ми беше тоа зборот, и 5 натпревари казна заслужуе. Зборот ми беше, како и што пишав во првиот пост...кога нешто не одговара Франко е крив :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom