Primera División 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа година,Примера рскоти-плускоти
Барса
-Меси,Иниеста,Чави,Анри,Ибра,Туре,Алвес,Пике,Пујол
Реал
-Кака,Роналдо,Бензема,Касиљас,Игуаин,Алонсо?,Рамос
Валенсија
-Виља,Силва,Мата,Пабло
Атлетико
-Агуеро,Форлан,М.Родригез
Виљареал
-М.Сена,Казорла,Нилмар
Севиља
-Кануте,Капел,Навас,Фабиано?
.......
Ама,очекувам лесна победа и оваа година за Барса!

не очекувај мн. крајот го краси делото а како шо е тргнато реал е со мн поголема предност па ќе видиме сто ќе се случи на Bernabeu таму ќе биди предуднит шампион на Primera

не очекувај мн. крајот го краси делото а како шо е тргнато реал е со мн поголема предност па ќе видиме сто ќе се случи на Bernabeu таму ќе биди предуднит шампион на Primera
Taka velea i proslata sezona se udiraa vo gradi za igrata vo Bernabe ama so ispadna? :toe:

Хаха касни сигналот кај вас всело?
Не да касни:)

Камено доба тука некаде :)

Инаку очекувам дека Барса и Реал до нивниот во април ќе тепаат се живо и диво:)Реал отпадна од ЛШ па ќе се сврти кон Ла Лига, па можеви е тука во предност, а и влезене е во форма, а Барса испаѓа од кризата се виде против Валенсија и Штутгарт тоа најубаво:) . Ако продолжат со ова темпо и едните и другите Ел Класико ќе биде дуел за паметење со децении:):)

Taka velea i proslata sezona se udiraa vo gradi za igrata vo Bernabe ama so ispadna? :toe:
абе јас не викам дека на Bernabeu со сигурност ќе тепа реал,туку зборот ми беше таму кој ќе победи ќе го одлучи шамшионот во Primera:tapp:

Што убаво си ја смири во раце.:back:

Барем вие немате право да зборите покрај таков ракометар во тим.
Што прави Анри во Франција,мене ич к*р не ме боли...а вие две утакмици по ред играте ракомет.

А ако ВДВ не ја смиреше со рака топката, и рацете му беа настрана, и топката го удреше во тело, што мислиш, немаше да ја има истата ситуација за гол ? Ненамерна беше играта со рака од него.

Башка и голот на Хихон беше офсајд.

Madrid_reclamo_fuera_juego_0-1.jpg

Нормално дека тука милиметри се во прашање, и судиите не можеа ништо да забележат, но и при играта со рака на ВДВ, судијата беше зад него, и не можеше да виде дали игра со рака или не.

Меси, Меси ... не знај шо прај! ::D

п.с: Мајорка ги истури прееска Атл.Мадрид. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom