Primera División 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.
Барса ако тепа 3-0 ќе биде пред Мадрид или?

Само 5-0 ако тепа. Бар мислам.

Меси ја држи Барса последниве три утакмици, ако случајно се сопне низ дома на аналниот вибратор и се повреди Барса ќе бидат у дип шит :tv:

a slucajno ako ronaldo po greska mu go sibne na iguain neznam koj ke vi dava golevi togas
zs samo toj ve vade od dlabokata kasa

a slucajno ako ronaldo po greska mu go sibne na iguain neznam koj ke vi dava golevi togas

А ако носот почне да губи контрола...тогаш отиде цел тим во болница...затоа пазете да не го налутите:smir:

А ако носот почне да губи контрола...тогаш отиде цел тим во болница...затоа пазете да не го налутите:smir:

Вие внимавајте да не го налутите Пепе па да почне да ви ги тепа играчите со патарици!! :)

Меси ја држи Барса последниве три утакмици, ако случајно се сопне низ дома на аналниот вибратор и се повреди Барса ќе бидат у дип шит :tv:

:pos2::pos2::pos2:

Со тебе чуек незнае дали да плаче или да се смее :pos2::pos2::pos2::tapp::tapp::tapp:

:tv:

Ќе истрае до 11ти шо се секирате. :tv:

:pos2::pos2::pos2:Леле ме изнасмеа да ПУКНЕШ ЕЈ:pos2::pos2::pos2::pos2:Од каде ги вадиш само овие:pos2::pos2:

Во Англија првите две екипи во 31 натпревар имаат освено

Man Utd
31 14 1 1 44 9 8 2 5 28 16 +47 69

Arsenal
31 13 1 2 43 15 8 3 4 30 18 +40 67

Во Италија 29 кола :pos2:

1 Internazionale 60 54:26
2 AC Milan 59 48:27

Шпанија во 27 кола

1 Real Madrid 74 22 68
2 Barcelona 68 18 68

Статус