Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 август 2009
Мислења
3.678
Поени од реакции
5.305

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Си напрајв тим и шо сеа? како се игра, се местат тактики ова она ај нека каже некој подетално?

Нема тактики исто е како Фантази Серија А и Премиер Лига.Зависно од тоа како одиграат во живо играчите толку поени ке имаш.Сега незнам точно за што и како се даваа поени.Ти треба само пред колото во Примера да си ја одбереш првата постава што мислиш дека тие играчи ке ти донесат повеќе поени и толку...

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Нема тактики исто е како Фантази Серија А и Премиер Лига.Зависно од тоа како одиграат во живо играчите толку поени ке имаш.Сега незнам точно за што и како се даваа поени.Ти треба само пред колото во Примера да си ја одбереш првата постава што мислиш дека тие играчи ке ти донесат повеќе поени и толку...
Не сум играл до сега никаква фантази, па затоа прашвам. Секое коло нови играчи или не? Пепе и Мартинез ги купив за 5-6 милиони а Педро, Бењат за 10-15 милиони. Чудно
--- надополнето: 16 август 2012 во 17:22 ---
Имам и неколку второтимци. Што ако не одиграат во живо. Од што ќе зависат нивните поени ?

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Не сум играл до сега никаква фантази, па затоа прашвам. Секое коло нови играчи или не? Пепе и Мартинез ги купив за 5-6 милиони а Педро, Бењат за 10-15 милиони. Чудно
--- надополнето: 16 август 2012 во 17:22 ---
Имам и неколку второтимци. Што ако не одиграат во живо. Од што ќе зависат нивните поени ?
Managers have 100 million to spend on 11 players. There are no restrictions on the number of players that can be selected from any one club. Managers can make as many changes as they like per week but a final team must be submitted by the time stated in the Season's Timeline module on the signed-in version of your Fantasy Football home page. No points will be scored if the team submitted has fewer than 11 players. Changes to a team will not be saved unless Managers press the "Save Team Changes" button on the right of the "Team Manager" page..
Player values can increase and decrease based on performance but managers can only ever sell them at their purchase price. Your changes will not be activated until you press the 'Save Team Changes' button.

Еве ти и за поените табела.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Еве ти линк има на Фантази Премиер Лига се објаснето
http://forum.kajgana.com/threads/fantasy-premier-league-2012-13.62317/
Веројатно и фантази примера е вака со мали измени некој.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Нц, Реал не ја освојува Примера оваа година. Водиме на анкетата против Барса, а тоа е обратно пропорционално со победникот. Јас пак луд гласам за Реал, гласај си за Барселона и ајт тамо, Реал освојува на крај. Ако се деси Реал да освои ќе испадне дека јас не знам да гласам. :нинџ:

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Е да си прашам тука.

Ќе јават Примера на некоја? Или стримови ќе треба да се барат од убави утакмици?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.607
Поени од реакции
22.613
Нц, Реал не ја освојува Примера оваа година. Водиме на анкетата против Барса, а тоа е обратно пропорционално со победникот. Јас пак луд гласам за Реал, гласај си за Барселона и ајт тамо, Реал освојува на крај. Ако се деси Реал да освои ќе испадне дека јас не знам да гласам. :нинџ:
Јас уште немам гласано. :icon_mrgr:
Се мислев за кој да гласам, ама нека вака. :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.470
Поени од реакции
58.902
Е да си прашам тука.

Ќе јават Примера на некоја? Или стримови ќе треба да се барат од убави утакмици?
Не ми се верува дека ќе даваат
Ако даваа пак на Алфа, ќе напнеа до сега со реклами...

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.607
Поени од реакции
22.613
Не ми се верува дека ќе даваат
Ако даваа пак на Алфа, ќе напнеа до сега со реклами...
Аман бе. 100 пати се кажа. НЕМА ДА ИМА ПРИМЕРА НА АЛФА. СпортКлуб ги откупи правата за Македонија.
Ако ја пуштат СпортКлуб Прајм во Македонија(т.е. пуштена е, нашите треба да ја преземат), ќе гледаме Примера на ТВ, ако не стримови ќе се бараат. На СпортКлуб(+) ќе даваат само по еден натпревар и тоа не толку атрактивен.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406

Еве на max tv некој им пишал. Овие ко по обичај се перчат и се прават дека се загрижени и работат за корисниците али не им верувам ни еден збор. Дури и да ја немаат моментално, коа ќе ја добијат сигурно ќе треба да си ја платиме за да ја гледаме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom