Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Да, Суарез сигурно од Ливерпул ќе оди во Атлетико. Реал нека го земе Суарез. Нејќам да го гледам Матадорот во Реал :confused:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Чичарито:pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Останал Валдез а? Ќе видите сеа како ќе има „сезона живота“ и ќе брани ко мутирани Де Геа, Касиљас и Лопез! :D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.149
Поени од реакции
8.944
Штета си отиде една ѕверка од Примера, јас мислам штета и за нас и за него ќе заврши исто како Хулк !

Член од
14 април 2012
Мислења
32.555
Поени од реакции
66.173
BREAKING NEWS: Cristiano Ronaldo Agrees Terms With PSG For A Record Breaking Fees Of £150m. :'(
See here >> http://bit.ly/11fLTrt

[Source: SkySports]

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
Штета си отиде една ѕверка од Примера, јас мислам штета и за нас и за него ќе заврши исто како Хулк !

За која Ѕверка мислиш за Фалкао ?

C

Creating.

Гостин
Што мислите за денешното последно коло?
Кој сепак ќе успее да опстане, а кој ќе ги пакува куферите за во Сегунда?

Celta de Vigo : Espanyol
Mallorca : Real Valladolid
Deportivo : R. Sociedad
Zaragoza : Atl. Madrid

Mое мислење е дека Селта, Мајорка и Зарагоза ќе стигнат до победите од причина што на гостинските екипи не им требаат бодови.
Мошне тежок натпревар има Депортиво кој му требаат бодови за опстанок, а екипата на Сосиедад исто мора да брка позитивен резултат од причина што се бори за Квалификации од ЛШ.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Депортиво - Сосиедад ќе биде епик утакмица вечерва. Јас повеќе би сакал да го гледам Депортивно во Примера и наредна година, отколку Сосиедад како се мачи во квалификации за ЛШ.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Депортиво - Сосиедад ќе биде епик утакмица вечерва. Јас повеќе би сакал да го гледам Депортивно во Примера и наредна година, отколку Сосиедад како се мачи во квалификации за ЛШ.
Ко шо ми се чини, ни едното ни другото нема да биде :D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.149
Поени од реакции
8.944
Валенсија ќе ја тепа Севиља и Сосиедад ќе му пушти на Депортиво

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.463
Вечер најверојатно ќе биде последниот меч на Валерон во кариерата :)

За жал Марчена не успеа да се опорави за вечерашниот меч. Останавме со осакатена одбрана, но сепак средниот и навалниот ред не ни е толку лош.
Она од што стравува цела Ла Коруња барем според написитe во нивните весници е судијата Фернандез Борбалан. Судијата кој им поклони еден куп бодови на Сосиедад оваа сезона. Особено оние најважните од мечот со Валенсија. Ја утепа Валенсија тогаш, Сосиедад со огромна помош тепаше со 4-2. Да не завршеше со победа на Сосиедад тој меч, сега мечов ќе имаше само ревијално значење за нив :)

Вака мечов е од огромнно значење и за едните и за другите. Се надевам на полувреме Валенсија ќе води со едно 0-3 во Севиља, и овие ќе ни ја дадат утакмицата :D
Мада и на Валенсија ништо не им значеше мечот пред две години, па не победија, и испаднавме.

Кај мене нема дилема дека Мајорка и Селта особено ќе триумфираат вечерва. Можеби само Атлетико би изиграл убаво кај Сарагоса. Тоа највеќе ме лаши, ние да паднеме, Селта да се спаси :D
Не смее да се случи тоа :D
Затоа мора да тепаме.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
проблем е што Рајо и Малага несмеат да играат у Европа, така да Севиља доаѓа на 7мо место кое води у ЛЕ, нема да биде лесна таа утакмица пошто на Севиља исто им треба победа, се ми се врти у глава дека вечер тепаат и Севиља и Депортиво и на крај сите среќни освен Сосиедад :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom